Este adevărat că Pro TV nu va mai face Survivor România?

0

Survivor România 2023 s-a încheiat. Marele câștigător a fost Dan Ursa, unul dintre favoriții publicului. Competiția a fost aspru criticată de fani pe rețelele de socializare, după ce au fost desființate triburile obișnuite: Faimoșii și Războinicii.

Totodată, faptul că emisiunea este pusă cu o zi înainte pe Voyo nu este pe placul fanilor, care află rezultatul de pe rețelele de socializare, iar show-ul de la televizor nu mai are nicio valoare. De aceea, audiența Survivor a scăzut mult în ultimele săptămâni, ajungând ca emisiunea să fie bătută de alte show-uri.

Foarte mulți fani speră că Pro TV să nu mai facă emisiunea încă un sezon și să fi preluată înapoi de către Kanal D. Deocamdată nu se știe nimic despre acest lucru, însă având în vedere audiențele totul este posibil. Există și șansa să fie realizată un Survivor All Talents, cu cei mai buni concurenți din ultimele sezoane.

Nici bine nu s-a terminat sezonul și deja au apărut zvonuri despre Survivor 2024. Printre numele vehiculate se numără Antonia și Alex Velea, dar și Lora.

Daniel Pavel, despre viața după Survivor

Daniel Pavel a anunțat că i-a părut rău că s- terminat Survivor, însă dorul de casă a fost imens. Competiția a fost una pe măsura așteptărilor, potrivit acestuia, și se așteaptă la un viitor frumos.

Răspunsul este clar: familia și oamenii dragi. Deci aș putea rezuma ușor: vizitele – copilul, tata, fratele, sora. Sunt chiar mai mult de 3 (…) Ne este dor de ai noștri toți. Familie, prieteni. Când ajungem, vom fi rapid angrenați în proiect, vom face probabil scurte vacanțe – cea cu băiatul meu și Anca, explorând reliefuri sălbatice maritime în arhipagul elen e deja bătută în cuie, a detaliat Daniel Pavel pentru unica.ro

Prezentatorul Survivor a vorbit și despre căsătoria cu iubita sa Ana Maria Pop. Acesta a mărturisit că nimic nu este exclus.

Ce vom discuta acasă legat de acest subiect rămâne în intimitatea noastră și veți afla la momentul potrivit. Pot doar să mai adaug că eu, ca bărbat, sunt, din nou, pregătit pentru o astfel de evoluție. Însă totul curge spre timpul cuvenit, a mai spus Daniel Pavel.

Cu toate că, lumea își dorește ca noul sezon Survivor să înceapă încă din toamnă, lucrurile nu au stat niciodată așa și mereu show-ul a luat startul în ianuarie. Chiar și așa, nimic nu este exclus, iar producătorii ne pot face o surpriză plăcută începând cu grila de toamnă. Vom trăi și vom vedea.

Foto: fanatik.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri