Survivor România se termină. Noul câștigător va fi anunțat miercuri. Marea finală va fi una specială. Până atunci însă lucrurile vor fi pe muchie de cuțit. Jocurile vor fi intense și cea mai mică greșeală va putea duce la eliminare.

Update 24.05 – Alexandra Ciomag a fost eliminată. Bătălia finală se va da între Carmen Grebenișan, Andrei Krisan și Dan Ursa. Acesta din urmă are cele mai mari șanse să câștige. Andrei Krisan a câștigat jocul în trei, astfel că publicul va trebui să aleagă între Carmen Grebenișan și Dan Ursa pentru marea finală.


Update 23.05 – După eliminarea Alexandrei Porkolab, vor mai fi eliminați doi concurenți. Cele mai mari șanse să plece acasă le au Alexandra Ciomag și Andrei Krișan. Publicul va fi cel care va decide și nu este exclus să fie eliminați și Carmen Grebenișan sau Dan Ursa.


Andrei Krișan, Alexandra Ciomag, Alexandra Porkolab, Dan Ursa și Carmen Grebenișan sunt concurenții care au ajuns în ultima fază a competiției și se vor lupta pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Favorit pare a fi Dan Ursa, însă nu se știe cum vor evolua lucrurile.

„La următorul joc la Survivor România, în prima zi a săptămânii finalei Survivor avem un câștigător al colanului, un el sau o ea. Acela sau aceea se salvează, restul de patru supraviețuitori sunt în pericol de eliminare. Folosind voturile de la votul general se salvează trei și unul pleacă acasă”, a anunțat Daniel Pavel.

Foto: Facebook.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.