Gheorghe Dincă este alt om. Cazul de la Caracal este departe de a se încheia. După mai bine de un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, adevărul nu a ieșit la iveală. Gheorghe Dincă este principalul suspect în uciderea fetelor, iar primul termen de judecată s-a ținut cu ușa închisă, fără accesul presei.

Dacă până acum Dincă a avut o atitudine blândă, de om care regretă ceea ce a făcut, de data aceasta „monstrul” din Caracal a avut un comportament sfidător. Totul a fost povestit de Monica Melencu, mama Luizei.

Presupusul criminal n-a mai privit rudele victimelor în ochi, aşa cum a făcut în alte dăţi, însă a dorit să precizeze că atitudinea bărbatului a fost una sfidătoare. Mai exact, când acesta a auzit că i se cer 100.000 de euro daune, Dincă ridica două degete pentru a arăta că este dispus să ofere 200.000 de euro. Ironia i s-ar fi citit pe chip, a mai spus mama îndurerată. Aceştia vor sta din nou faţă în faţă pe 18 noiembrie 2020, când a fost stabilit un nou termen al procesului, la Tribunalul Olt.

După terminarea şedinţei care a durat puţin peste o oră şi jumătate, mama Alexandrei Măceșanu a dorit să spună presei că fiecare contestație la dosar înseamnă și o sumă pe care familia trebuie să o plătească. Mai exact, cei doi soţi scot din buzunar 160 de lei, scrie Adevărul.ro.

Mulţumesc statului român şi justiţiei din România că ne-au găsit copilul, ne-au căutat copilul şi ne şi amendează. Ruşine ţării noastre! La fiecare contestaţie pe care o depunem, primim amendă, 80 de lei. 80 eu, 80 soţul. Dacă se poate aşa ceva în ţara noastră!? Mulţumesc statului român că-şi bate joc de noi, victimele, şi-ncurajează traficanţii, a declarat mama Alexandrei Măceșanu.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, este de părere că încrengăturile din acest dosar sunt foarte mari. Mai mult decât atât, acesta a venit cu un pronostic privind soarta monstrului din Caracal.

Va dura foarte mult atât timp cât Dincă va trăi. Părerea mea e că nu va mai dura mult și nu știu… coronavirusul sau ceva îl va doborî (…) Dacă Dincă începe să spună tot, lucrurile se vor complica. Sunt foarte multe servicii băgate în acel dosar, încrengăturile sunt foarte mari. Cred că acest dosar, cel puțin parțial, va fi secretizat pe 50 de ani, a declarat avocatul Tonel Pop la România TV.

Gheorghe Dincă este acuzat de procurorii de violarea și uciderea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu. Familiile celor două fete au susținut mereu că domnișoarele sunt în viață și au fost traficate, însă acesta ipoteză nu a avut multe argumente.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.