Pro TV a anunțat oficial că va difuza un nou sezon Survivor. Show-ul va începe tot în luna ianuarie și se anunță a fi ceva excepțional. Daniel Pavel va rămâne prezentator, fiind foarte apreciat de public.

Îmi plac lucrurile cu personalitate și cu poveste într-o casă, însă acasă ține de spiritul oamenilor sufletului meu și acolo am tras întotdeauna. În ultimii ani, cei de Viena, am plasat acasă aici. Acum însă, crâmpeie de junglă sau plajă sălbatică cu trasee Survivor le resimt mai acasă decât orice altceva, a dezvăluit Daniel Pavel, potrivit showblitz.ro

Prezentatorul Survivor a mărturisit că este mulțumit la Pro TV, unde este plătit regește.

Am auzit niște chestii frumoase apropo de salariile de la Pro. Este un salariu super-satisfăcător. Eu rămân ce am fost, un romantic, a povestit Daniel Pavel, la un moment dat.

Survivor România 2023 se apropie cu pași repezi. Noul sezon va fi unul incendiar, cu multe surprize. După ce a dat emisiunea “Sunt celebru, scoată-mă de aici” nu a fost la nivelul la care s-a așteptat Pro TV, producătorii și-au concentrat atenția pe Survivor.

Survivor România este varianta românească a celebrului reality show Survivor. Show-ul a debutat pe 18 ianuarie 2020 și a fost difuzat timp de două sezoane la Kanal D. După doi ani, PRO TV a preluat formatul iar sezonul trei, Survivor România 2022, a avut premiera pe 16 ianuarie 2022. Următorul sezon, cel cu numărul patru, va începe în 2023, potrivit tvmania.ro.

Se pare că șanse foarte mari să ajungă în noul show Survivor le are Theo Rose, cu toate că aceasta a spus că nu cred că ar face față. În schimb cântăreața Alexandra Ungureanu a mărturisit că ar fi dispusă să meargă în Republica Dominicană.

Pe măsură ce noile informații vor fi date publice le vom arăta. Se anunță vedete de primă mână în noul sezon Survivor.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.