Gheorghe Dincă ar putea scăpa de închisoarea

0

În România orice este posibil și, ca atare, până o decizie nu este definitivă și irevocabilă se poate întâmpla inimaginabil. Gheorghe Dincă a fost judecat și condamnat, însă decizia nu este definitivă.

„Monstrul din Caracal” a fost condamnat la ani grei de închisoare, în prima instanță: 25 de ani pentru omor calificat, 15 ani pentru viol şi câte 3 ani pentru profanare de cadavre şi morminte, în cazul ambelor fete. Totodată, a primit 10 ani de închisoare pentru trafic de persoane, în cazul Luizei Melencu, şi la 12 ani de închisoare pentru trafic de minori, în cazul Alexandrei Măceşanu.

Gheorghe Dincă a primit în total 108 ani de închisoare, însă va executa doar 30 de ani, potrivit legii in vigoare. Acesta mai este obligat să plătească daune în valoare de 700.000 de euro, precum și cheltuielile judiciare în valoare de 750.000 de lei.

Daunele au fost stabilite astfel:

  • 100.000 de euro cu titlu de daune morale către Georgeta Melencu, mama Luizei
  • 100.000 către altă parte din proces, anonimizată
  • 10.000 de euro către altă parte anonimizată de instanţă
  • 500.000 de euro cu titlu de daune morale către Tudoriţa Măceşanu, mama Alexandrei, potrivit libertatea.ro.

Cu toate acestea, Gheorghe Dincă ar putea scăpa de închisoare, în ultima instanta, nu de puține ori întâmplându-se asta în România.

Familia fetei a crezut tot timpul că Luiza este vie și consideră că Dincă a spus adevărul când a afirmat că nu a ucis-o.

De câteva ori specifică că el nu a ucis-o. Asta e opinia mea. Că Luiza nu este moartă și eu aici îl cred. Pe mine nu mă interesează de Dincă, pe mine mă interesează să spună unde e Luiza. Procurorii să plătească pentru ce s-a întâmplat, a declarat Monica Melencu, mama Luizei, potrivit capital.ro.

Gheorghe Dincă a transmis familiei Luizei Melencu o scrisoare în care a afirmat că este nevinovat.Acesta a mărturisit că nu a ucis-o pe Luiza Melencu și cel mai probabil fata a fost răpită și trimisă în străinătate pentru a oferi servicii indecente.

Foto: agora.md

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri