O nouă săptămână marca Survivor România. Competiția a devenit tot mai dură, iar concurenții atât de la Faimoși, cât și de la Războinici sunt disperați de ploaia care cade neîncetat. Totul este ud și nimeni nu a reușit să se odihnească în ultimele zile.

Update

Publicul a decis a Radu Itu să plece acasă. Faimosul va părăsi Republica Dominicană accidentat. Din păcate el nu mai jucat de ceva vreme, însă la final a avut un discurs foarte frumos. Cătălin Zmărăndescu și CRBL sunt foarte fericiți, cei doi având mai multe conflicte cu Radu.

Încerc să fiu puternic, dar câteodată și oamenii puternici plâng. Îmi dau pălăria jos, vă respect pe toți. Am plâns aici cât n-am plâns în 30 de ani. Nu credeam vreodată că o să trăiesc ceea ce am trăit în Survivor: cu foame, cu ploi, cu gânduri, cu nopți nedormite. Se pare că despre asta este Survivor.

Trebuie să fii puternic psihic și fizic, iar cu mine nu a ținut fizicul. În primele două săptămâni am început să clachez, apoi au vorbit colegii cu mine și m-au încurajat. Am plâns zile întregi, mă gândeam acasă, mă gândeam la oamenii care nu au ce mânca și care nu au un acoperiș deasupra capului.

Mă gândeam că eu și ceilalți colegi suntem foarte iubiți de Dumnezeu pentru că acasă avem tot. Am venit aici să le arătăm oamenilor cât de puternici suntem și că trebuie să mergem la război. Războiul pentru mine s-a încheiat aici. Spun doar atât: cel mai bun să câștige și nu lăsați ca foamea să câștige. Mă înclin!


CRBL și Emil Rengle sunt la cuțite. Cei doi s-au contrat puternic în consiliul de eliminare, după ce CRBL a fost propus pentru a pleca acasă.

Am avut o discuție cu echipa în care am zis că poate nu e bine să spălăm rufele la consiliu sau în fața Războinicilor. Eu gândesc diferit, pentru că ele așa se rezolvă. Poate și Războinicii au probleme și poate vorbesc fals să dea bine sau se prefac. Noi rezolvăm problemele în loc să le lăsăm să crească.

Am ales să vorbesc deschis. Nominalizarea e bazată pe sport, social, dar și strategic. E vorba despre o persoană care a avut deja multe conflicte pe insulă și e genul de persoană care le creează. Este o persoană puțin egoistă care poate trebuie să învețe că lucrurile nu ne aparțin nouă niciodată. Votul merge către CRBL, a declarat Emil Rengle.

Nu mă așteptam la așa ceva, dar dacă e să vorbim…să vorbim. Consider că pe insulă și la joc suntem cu toții egali, dar aici suntem cine suntem. Am rămas surprins că am primit și un vot la votul colectiv, iar referitor la ce a spus Emil…nu am cum să fiu de acord cu nimic, mai ales venind din gura lui.

Cred că știu la ce a vrut să facă referință. În primul rând eu sunt cel mai pasionat de forma de supraviețuire, asta m-a învățat cum să mă adaptez. Nu-mi place lenea! Cred că dacă am făcut un lucru bun, să și-l facă personal toată lumea.

Eu mi-am făcut colțișorul meu. Sunt un om cu un mare defect…sunt atent la detalii. Observ cât stă la soare ăla, ce lemne aduce celălalt, cum le taie, etc. Nu sunt de acord cu nimic din ce a spus Emil. El a adus cele mai puține puncte de când a venit la Survivor. Nu înțeleg de ce e a doua oară când sunt nominalizat, a replicat CRBL.


Update

Jocul de imunitate personală a fost câștigat la fete de Laura Giurcanu și Emil Rengle la băieți. Drept urmare, sunt nominalizați la eliminare CRBL, Otilia Bilionera și Radu Itu.

Cele mai mari șanse să plece acasă le are Radu Itu, care este și accidentat si nu mai aduce puncte.


Update

ProTV are o mare problemă în acest moment. Competiția Survivor este transmisă cu o zi înainte pe voyo.ro. Drept urmare, rezultatele jocurilor apar în mediul online înainte să fie difuzate la televizor.

Așadar, jocul de imunitate din această seară va fi câștigat de Războinici la ștafetă, iar propuși pentru eliminare din echipa Faimoșilor vor fi CRBL, Radu Itu și Otilia Bilionera.

Între timp CRBL și Emil Rengle au un scandal monstru, cei doi numai având nicio limită.


Războinicii au câștigat jocul de recompensă cu 10-6 și au mâncat pui. Din păcate, Ramona s-a accidentat destul de grav la mușchiul piciorului și va fi evaluată în perioada următoare. Inițial, lucrurile nu au părut grave.

Jocul pentru imunitate aduce un conflict dur între CRBL și Emil Rengle, în echipa Faimoșilor. Se pare că Războinicii vor câștiga imunitatea, iar Emil Rengle poate fi eliminat.


Condițiile de trai au devenit tot mai dure în Republica Dominicană. Mâncarea nu este de ajuns, iar ploaia pare că nu se mai oprește. Cu toate acestea, fiecare persoană luptă pentru a rămâne în concurs cât mai mult timp. Daniel Pavel i-a mărturisit lui Zanni în direct la Survivor ExtraShow că este foarte dificil, iar acest lucru lasă urme pe corpul concurenților.

Luptă, nu se lasă unii pe alții, s-au specilizat în câmpul muncii, fac probele mult mai bine, aleargă mai bine, sunt mai îndemânatici,  așa că luptele nu pot să fie decât mai intense. Toți acești hormoni se descarcă în sânge mai puternic, adrenalina urcă, vor apărea recompense de un nivel nemaivăzut, vor apărea maniere de a te raporta la joc, așa că este un fenomen media și un fenomen social, a declarat Daniel Pavel.

Faimoșii au motive de bucurie

Jocul de recompensă din această săptămână pare a fi pe placul Faimoșilor, însă aceștia mai au un motiv de bucurie se întăresc cu două noi fete.

Potrivit zvonurilor de pe piață, la Survivor vor veni concurente două fete, deocamdată, în echipa Faimoșilor. Ștefania Stănilă are 24 de ani și este campioană la gimnastică artistică. Aceasta se poate lăuda cu nenumărate concursuri câștigate în țară, dar și în străinătate. Concurenta este foarte frumoasă și sigur va face ravagii printre băieți.Acestea sunt noile fete care vin la Faimoși Alături de aceasta va veni și o jucătoare de polo, care a mai participat și la reality-show-ul „Splash, Vedete la apă” de la Antena 1. Numele ei este Chelsea Gandrabura și ocupă postul de inter stânga la CS Dinamo București. Gimnastul Marian Drăgulescu va merge și el în Republica Dominicană! Sportivul se va alătura Faimoșilor. Rămâne de văzut dacă și în echipa Războinicilor va veni cineva, având în vedere că un concurent a abandonat.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.