Survivor este cea mai urmărită emisiune de televiziune din România. Faimoșii și Războinicii se bat să câștige premiul cel mare de 100.000 de euro, însă până acolo ei sunt plătiți regește de Pro TV, în fiecare săptămână, pentru eforturile depuse în concurs.

Așadar, potrivit zvonurilor de pe piață, Războinicii sunt plătiți cu suma cuprinsă între 1000 și 1250 de euro pe săptămână. Drept urmare într-o lună aceștia sar de 4000 de euro. Trebuie precizat că suma este brută, iar la întoarcerea în țară concurenții vor trebui să își achite dările la stat.

Chiar și așa, sumele de bani sunt imensei mult mai mari decât oferea Kanal D. La un simplu calcul, pentru patru luni de stat în Republica Dominicană un războinic poate câștiga suma de aproximativ 20.000 de euro.

Cât câștigă Faimoșii și Războinicii la Pro TV

De partea cealaltă, Faimoșii sunt plătiți mult mai bine decât Războinicii. Roxana Ciuhulescu a fost plătită cu 4.000 de euro pe săptămână, însă a stat foarte puțin, fiind eliminată din cauza problemelor medicale. Cătălin Zmărăndescu este plătit cu 4.500 de euro pe săptămână, luptătorul fiind apreciat la adevărata sa valoare.

La momentul actual nu se știe ce sume încasează ceilalți concurenți, însă în perioada următoare adevărul va ieși la suprafață. Dacă ar fi să facem o estimare, s-ar putea spune că și ceilalți concurenți primesc aproximativ aceeași bani ca și Roxana și Zmărăndescu. survivor daniel pavel pro tv

Câți bani câștigă Daniel Pavel la Pro TV?

În ceea ce îl privește pe Daniel Pavel, se pare că acesta primește la Pro TV mai mulți bani decât la Kanal D. Prezentatorul nu a spus suma, însă a mărturisit că este mulțumit.

Am auzit niște chestii frumoase apropo de salariile de la PRO. Este un salariu super-satisfăcător. Eu rămân ce am fost, un romantic”, a declarat Daniel Pavel într-un podcast cu Cătălin Măruță.

În zilele în care a fost transmis, show-ul a fost lider de audiență la televizor, publicul urmărind cu sufletul la gură întrecerile sportive. Survivor România 2022 este transmis de Pro TV, duminica de la ora 20:00, luni și marți de la ora 20:30.

Foto: libertatea.ro și paginademedia.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.