De la dispariția Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu au trecut 2 ani, iar autoritățile bat pasul pe loc. Nici până acum nu se știe cu exactitate ce s-a întâmplat cu fetele, dacă mai trăiesc sau nu. După tot acest timp, viața a început să revină la normal, iar în familia Luizei Melencu a avut loc un eveniment fericit.

Familia Luizei Melencu a sărbătorit de bucurie

După atâta tragedie, lucrurile și viața își urmează cursul natural. Sora Luizei Melencu, Roxana, s-a căsătorit în secret cu dragostea vieții ei.

Roxana Melencu este mamă a doi copii și a făcut nunta cu Florin, partenerul ei de viață. Tânăra nu a organizat un eveniment fastuos, ci a preferat să petreacă alături de familie și cei mai importanți oameni din viața lor. Sora Luizei Melencu i-a adus un omagiu adolescentei dispărute acum doi, în curtea casei sale, acolo unde i-a făcut un fel de altar în grădină, potrivit playtech.ro.

monica melencu luiza melencu caracal gheorghe dinca claudiu melencu 1 840x500 1

Mama Luizei Melencu s-a căsătorit și ea

Mama Luizei Melencu, Monica, a trecut mai mult sau mai puțin peste dispariția fiicei sale. Gheorghe Dincă este principalul suspect în uciderea Luizei și își așteaptă sentința în închisoare. Magistrații judecă dosarul și în perioada următoare vor veni cu o decizie finală.

După mai bine de 2 ani de la dispariția Luizei Melencu, familia acesteia nu știe nimic despre ea, dacă mai trăiește sau este moartă. Între timp, viața merge mai departe, iar în familia Melencu au avut loc mai multe evenimente importante.

Mama Luizei Melencu și-a continuat viața, iar după 6 luni de la decesul fostului soț s-a recăsătorit. Despre noul bărbat din viața Monicăi localnicii spun că este un om bun, văduv, cu trei fiice, și cu o situație financiară bună.

Mama Luizei s-a măritat. Acum două săptămâni a avut cununia civilă. Ea și tatăl nepoatei mele s-au despărțit, el avea probleme mari cu alcoolul. Tatăl Luizei a murit, iar Monica s-a căsătorit cu un alt bărbat, căruia i-a murit nevasta.

Este văduv și are trei fiice, dar toate sunt la casele lor. Are o situație bună, are sere, este un bărbat pe picioarele lui. Locuiesc împreună într-o comună de lângă Caracal, au declarat pentru Impact.ro apropiați ai mamei Luizei.

Cazul de la Caracal este judecat, iar în acest sens au fost audiați mai mulți martori, urmând ca în perioada următoare să fie decisă soarta lui Gheorghe Dincă.

Foto: playtech.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.