Familia Luizei Melencu, supravegheată de procurori

0

Luiza Melencu a dispărut de acasă, iar anchetatorii consideră că Gheorghe Dincă a răpit-o, violat-o și ucis-o. Același lucru se presupune că a făcut și cu Alexandra Măceșanu. Până la sentința finală, Dincă rămâne în arest.

Potrivit ultimelor informații, familia Luizei Melencu a fost supravegheată audio de procurorii când s-a făcut plângere la Poliție împotriva lui Gheorghe Dincă.

În loc să-i urmărească pe cei care sunt complicii lui Dincă, uitaţi cu ce se ocupă DIICOT-ul. DIICOT-ul ne urmăreşte pe noi. Din părţi vătămate am devenit suspecţi în acest dosar şi multe alte lucruri. (…) Am înţeles de la cineva că ni s-ar fi plantat şi o cameră de luat vederi. S-a întâmplat acum vreo 2–3 luni când au venit de la Craiova şi, sub pretextul că iau obiecte de ale Luizei, am impresia că atunci au avut destul timp să monteze, să planteze acele microfoane şi acele camere.

În acel rechizitoriu s-au spus multe alte lucruri murdare despre Luiza. Noi nu acceptăm aşa ceva. Am citit anumite părţi, adică acele afirmaţii oribile la adresa Luizei. Acolo a fost totul aranjat, între Dincă şi acel deţinut pentru că nu se putea să se obţină atât de uşor acele informaţii de la Dincă. A fost o mânărie făcută a DIICOT-ului, a declarat Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, potrivit Mediafax.

Gheorghe Dincă nu are zile ușoare în pușcărie. Acesta a încercat la ultimul termen de judecată sa îi impresioneze pe magistrați, susținând că nu i se respectă dreptul la apărare.

„Nu am cum să mă apăr”, a spus Dincă, după începerea şedinţei de judecată.

Avocatul lui Gheorghe Dincă a fost sunat de client, însă nu a răspuns fiindcă nu cunoaștea numărul de telefon. Drept urmare, judecătoarea a decis să îl amendeze pe avocat cu 1.000 de lei, dar a hotărât că el va asigura în continuare apărarea lui Dincă, în ciuda solicitării acestuia, care ceruse să i se dea un alt avocat din oficiu.

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri