De ce a fost bătută Bianca Drăgușanu? Cine a bătut-o?

1

Bianca Drăgușanu trece prin momente dificile după ce pe Instagram o serie de poze cu ea bătută. Aceasta a fost agresată fizic de fostul soț, Alex Bodi. Vedeta a mărturisit că a greșit și nu a vorbit mai devreme de cruzimea la care a fost supusă, însă susține că fotografiile sunt de când își făcea operații estetice.

După cum bine știți, eu n-am mințit niciodată în ceea ce privește operațiile mele estetice sau faptul că mie îmi place să fiu «tunată» sau cum vreți voi. Îmi place, da, să am buzele mari, îmi place să îmi fac botox, îmi plac lucrurile astea mult de tot. Bineînțeles, că anul trecut, pe vremea asta, mi-am făcut o operație de blefaroplastie la domnul doctor Cătălin Dodoș. Problema mea nu este că a apărut această poză cu mine tumefiată, pentru că eu, pe parcursul anilor, am greșit cu multe chestii, pestru că am tăcut de multe ori. (…). Poza pe care am văzut-o cu mine nu este deloc plăcută, pentru că orice femeie care a trecut printr-o rinoplastie sau blefaroplastie se umflă foarte tare la față, a declarat fosta prezentatoare pe Instagram Stories.

Cu toate acestea, Bianca Drăgușanu a mărturisit că a fost bătută dur de Alex Bodi și a și depus plângere la Poliție. Fostul soț este în arest la domiciliu, fiind acuzat într-un alt dosar de proxenetism.

Poate să facă 50.000 de plângeri (…). Doamna declară multe chestii referitoare sau cu aluzie la mine, ca de multe dăți, dar se pare că nu știu câtă credibilitate mai are. În primul rând, eu nu vreau să îi mai intru în jocul ăsta murdar și am evitat asta aproape trei luni de zile. Am evitat total orice provocare venită din partea dânsei și să public această chestie nu cred că este un beneficiu pentru mine, având în vedere viața mea, punctul în care mă aflu. Relația în care mă aflu, deci nu m-ar avantaja sub nicio formă.

Ea a fost cu mine din 2018, în septembrie și noi ne-am despărțit anul trecut. Iar referitor la imaginile pe care le-am publicat, că am mai primit dintr-o grămadă de părți, ar trebui să știe că vine cu lucruri care s-au întâmplat acum doi ani, anumite chestii pe care eu mi le-am asumat și le-a recunoscut. Eu când fac ceva îmi asum, dar ea trebuie să aducă dovezi de moment. Sper să nu fie nevoit să vorbesc, pentru că nu mai vreau să intru în scandalul ăsta mediatic, pentru că eu nu trăiesc din asta, a declarat iubitul Alex Bodi pentru “XNS”.

Bianca Drăgușanu a divorțat de afaceristul extravagant, Alex Bodi, la notar pe 10 martie 2020.

Foto: Cancan

Comentarii Facebook
1 comentariu
  1. un gheorghe says

    Bai penalilor!!aman2.Cine frass e curios de voi?bogatilor,norocosilor..RUSINE SA VA FIE.

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri