Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al FCSB, a vorbit recent despre strategia echipei pentru respectarea regulii U21 în noul sezon. Acest aspect devine și mai important în contextul transferurilor recente și al plecărilor iminente.

FCSB este pe punctul de a se despărți de golgheterul său din sezonul trecut, Florinel Coman. În locul său, campioana României l-a achiziționat pe Marius Ștefănescu, considerat cel mai valoros fotbalist de la Sepsi Sf. Gheorghe. Acest transfer este văzut ca o mișcare strategică menită să întărească echipa.

Contribuția tinerilor jucători: Alexandru Musi

Mihai Stoica a subliniat rolul important pe care tânărul Alexandru Musi, în vârstă de 19 ani, îl va juca în respectarea regulii U21 în Superliga. Musi, care a petrecut ultimul sezon la Petrolul Ploiești, este văzut ca o piesă esențială în strategia de formare a echipei.

„Musi deja este o certitudine, mai ales dintre jucătorii care respectă regula, regulă pe care… vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat MM Stoica, la Prima Sport.

Un alt jucător care revine în lotul FCSB este Malcom Edjouma, după un an petrecut sub formă de împrumut la Bari. Stoica a vorbit despre întoarcerea lui Edjouma și potențialul său de a aduce un plus de experiență și calitate echipei.

„Edjouma a venit foarte bine, chiar dacă e puţin în urmă cu pregătirea, cred că este un jucător care ne va ajuta mult”, a continuat Mihai Stoica.

Lotul FCSB este complet

Despre achizițiile echipei, Mihai Stoica a declarat că lotul FCSB este complet și că toate pozițiile sunt bine acoperite. Această declarație subliniază încrederea oficialului în echipa actuală și în capacitatea ei de a face față provocărilor din noul sezon.

„Considerăm ca suntem bine, nu mai avem nevoie, suntem acoperiţi pe orice poziţie. În momentul de faţă nu există negocieri, dar există jucători care au clauze care pot să fie achitate”, a mai spus Mihai Stoica.

FCSB se pregătește intens pentru noul sezon, făcând mișcări strategice atât pe piața transferurilor, cât și în gestionarea tinerilor jucători. Cu achiziția lui Marius Ștefănescu și reintegrarea unor jucători precum Alexandru Musi și Malcom Edjouma, echipa pare bine pregătită să respecte regula U21 și să continue să performeze la cel mai înalt nivel în Superliga.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.