Clubul de fotbal FCSB este foarte aproape să îl vândă pe unul dintre cei mai talentați jucători ai săi în acest sezon. Darius Olaru, în vârstă de 25 de ani, a impresionat cu performanțele sale remarcabile, marcând 10 goluri și oferind două pase decisive. Această evoluție impresionantă l-a adus în atenția unor cluburi de top din vestul Europei.

Patru echipe de prestigiu, și anume Monza, Anderlecht, Gent și Torino, și-au manifestat deja interesul pentru talentatul căpitan al echipei FCSB. Cu o serie de performanțe notabile, Olaru a devenit o prezență căutată pe piața transferurilor, iar cluburile europene sunt hotărâte să își îmbunătățească loturile cu un jucător de calibru.

Darius Olaru pleacă de la FCSB?

Gigi Becali (65 de ani), conducătorul echipei FCSB, este pregătit să renunțe la serviciile lui Darius Olaru în această iarnă, cu condiția să primească o sumă considerabilă. Se pare că prețul stabilit pentru transferul fotbalistului este de șapte milioane de euro. O sumă impresionantă, dar care reflectă valoarea și potențialul jucătorului în peisajul fotbalistic actual.

Romeo Surdu (39 de ani), fostul jucător al FCSB-ului, susține că suma cerută pentru Olaru este una justificată. El subliniază că stilul de joc al mijlocașului de 25 de ani este exact ceea ce caută cluburile de top din Europa. Performanțele remarcabile ale lui Olaru au atras atenția, iar presiunea pentru a-l păstra în rândurile echipei FCSB sau pentru a accepta o ofertă generoasă devine tot mai mare.

”(Merită Olaru 7 milioane de euro?) Da, pentru că mie mi se pare un fotbalist complet. Când spun complet, nu vorbesc doar de execuțiile pe care le-a avut în ultima perioadă.

E cam unul dintre singurii jucători care verticalizează și joacă pe poziție viitoare. În Europa asta se caută, toată lumea caută jucători de calitate, jucători de senzație. El are calitatea asta, chiar o are”, a spus Romeo Surdu, potrivit digisport.ro.

În această perioadă de mercato, fani, oficiali de club și experți sunt cu ochii pe evoluția situației, așteptând să vadă dacă transferul lui Darius Olaru către o echipă de top din Europa va deveni o realitate în viitorul apropiat.

Foto: digisport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.