FCSB își propune obiective ambițioase pentru sezonul următor, vizând atât pătrunderea în grupele unei competiții europene, cât și câștigarea unui nou titlu în Superliga României. Campioana României își pregătește cu meticulozitate strategia pentru a face față provocărilor viitoare și pentru a-și consolida poziția de lider în fotbalul românesc.

Înainte de a-și începe aventura europeană, FCSB se va confrunta cu Corvinul Hunedoara în Supercupa României, meci ce va marca deschiderea sezonului. Echipa pregătită de Elias Charalambous își va continua apoi parcursul în Superliga României, întâlnind în prima etapă pe Universitatea Cluj. Aceste meciuri vor oferi o primă oportunitate de a evalua nivelul de pregătire al echipei și de a testa noile tactici implementate.

Alexandru Băluță în prim-plan

Unul dintre jucătorii remarcați pentru evoluțiile sale în această perioadă de pregătire este Alexandru Băluță. Mijlocașul în vârstă de 30 de ani a impresionat prin dedicare și performanță, atrăgând laudele lui Mihai Stoica, care l-a urmărit atent în cantonamentul din această vară.

Băluță, transferat vara trecută la FCSB din postura de jucător liber de contract după despărțirea de Akademia Puskas, a demonstrat rapid că decizia sa de a se alătura campioanei României a fost una inspirată. În sezonul trecut, el și-a trecut în cont primul titlu de campion al României și a contribuit semnificativ la succesul echipei cu șapte goluri și șapte pase decisive în 36 de meciuri.

”Anumiți jucători au avut un salt foarte mare în perioada de pregătire. Mă uitam la Băluţă, cel care a marcat din penalty în meciul cu Almere, şi făceam o comparaţie, cum arăta el în urmă cu un an şi cum arată acum, în acelaşi cantonament la Apeldoorn.

Dar nu este vorba doar de el, sunt câţiva jucători care au înregistrat un progres evident, progres care se vede şi în cifrele pe care le obţin la antrenamente”, a precizat Mihai Stoica pentru Prima Sport.

Drumul lui Alexandru Băluță către succes

Cariera lui Alexandru Băluță a fost marcată de succese atât pe plan intern, cât și internațional. Înainte de a se alătura FCSB, Băluță a fost un jucător cheie pentru Universitatea Craiova, echipă cu care a câștigat Cupa României în 2018. Perioada petrecută la Slavia Praga i-a adus două titluri de campion în Cehia (2019, 2020) și o Cupă (2019), demonstrându-și valoarea și la nivel european.

FCSB nu se bazează doar pe performanțele individuale ale lui Băluță. Echipa a remarcat și creșterile în randament ale altor jucători, ceea ce sugerează un sezon promițător. Elias Charalambous și staff-ul său tehnic au muncit intens pentru a pregăti echipa, iar rezultatele din pregătiri indică o formă ascendentă.

Obiectivul principal al FCSB pentru sezonul următor este pătrunderea în grupele unei competiții europene. Aceasta ar reprezenta nu doar o confirmare a valorii echipei pe plan intern, dar și o oportunitate de a demonstra că fotbalul românesc poate concura la cel mai înalt nivel european. Cu un lot bine echilibrat și jucători motivați, FCSB speră să depășească fazele preliminare și să aducă bucurie suporterilor prin evoluții spectaculoase în competițiile continentale.

FCSB se pregătește intens pentru un sezon plin de provocări, cu ambiții mari atât pe plan intern, cât și european. Evoluțiile remarcabile ale jucătorilor în pregătiri, în special ale lui Alexandru Băluță, oferă motive de optimism pentru fanii echipei. Cu o strategie bine pusă la punct și o determinare de fier, campioana României își propune să își consolideze statutul de lider și să strălucească pe scena europeană.

Foto: eurosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.