FCSB renunță la cinci jucători și aduce doi noi

0

FCSB se confruntă cu o serie de decizii importante în ceea ce privește viitorul unor fotbaliști cheie ai echipei, având în vedere finalul de contract pentru nu mai puțin de cinci dintre aceștia.

Vali Crețu, Ionuț Panțîru și Ovidiu Popescu sunt liderii de contract ai echipei, până la data de 30 iunie 2024. Cu toate acestea, până în prezent nu s-au purtat negocieri pentru prelungirea acestor contracte.

Pentru Vali Crețu, aceasta este a treia oară în ultimul an când se află într-o situație similară, dar acesta a primit mereu un nou angajament, iar aceeași situație ar putea să se repete și în vara aceasta. În schimb, pentru Ionuț Panțîru, perspectivele de a rămâne la echipă sunt reduse, având în vedere că este aproape sigur că va pleca.

Ovidiu Popescu, pe de altă parte, are șanse să rămână în echipă, însă acest lucru depinde de negocierile viitoare și de pretențiile sale salariale.

Alți doi fotbaliști, Andrei Vlad și Risto Radunovic, au contracte valabile până la 31 decembrie 2024. Amândoi doresc să plece, din motive diferite. Vlad dorește să plece pentru că nu primește minute de joc, în timp ce Radunovic solicită o creștere salarială care nu i-a fost oferită.

”Eu îmi doresc să câștigăm campionatul și să plec. N-am vorbit cu nimeni de contract, de nimic. Vreau să termin campionatul și să-mi găsesc o echipă să plec” – Risto Radunovic.

La FCSB, se schimbă mai mereu jucătorii

Situația lui Vlad Chiricheș este diferită, având contract până la 30 iunie 2024, însă acesta se prelungește automat în cazul în care FCSB câștigă titlul. Viitorul său în echipă depinde de evoluția sa fizică după revenire, iar fundașul ia în calcul chiar și o eventuală retragere în cazul în care nu va putea reveni la nivelul său obișnuit.

În ceea ce privește transferurile, FCSB se pregătește pentru sezonul viitor, cu siguranță revenind la antrenamentele echipei va fi Alexandru Musi, care a demonstrat la Petrolul și va fi menținut în lot începând cu vara viitoare.

În schimb, situația lui Malcom Edjouma este incertă. Aflat la Bari în acest sezon sub formă de împrumut, francezul nu a convins încă și clubul italian trebuie să plătească 600.000 de euro pentru a-l transfera definitiv, dar o decizie finală încă nu a fost luată.

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri