Andrei Nicolescu acuză un complot împotriva lui Dinamo

0

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a făcut declarații explozive după meciul tensionat dintre Voluntari și Hermannstadt, încheiat cu scorul de 1-0 în favoarea ilfovenilor. Oficialul din Ștefan cel Mare a sugerat că cele două echipe ar fi putut să cadă de acord asupra unui aranjament subteran, aducând prejudicii echipei sale.

Într-o atmosferă încărcată de tensiune și speculații, Andrei Nicolescu a aruncat acuzații grave, sugerând că partida ar fi putut fi afectată de un posibil blat sau, după cum a afirmat el, o „omenie” îndreptată împotriva echipei Dinamo. Declarațiile sale au generat controverse în mediul fotbalistic românesc, punând sub semnul întrebării corectitudinea desfășurării meciului.

„Mi-a lăsat un gust amar partida de la Voluntari. Nu am văzut intensitate. A lipsit total intensitatea într-un moment în care se joacă într-o anumită viteză fotbalul. Mă gândeam că prieteniile din fotbal au dispărut, dar se pare că m-am înșelat”, a declarat Nicolescu, extrem de nervos, la Prima Sport.

Andrei Nicolescu vede o conspirație împotriva lui Dinamo

În urma acestei partide, disputată vineri, 29 martie, Voluntari a obținut prima sa victorie în acest sezon de campionat, după 12 etape dificile. Sub comanda noului antrenor, Pîrvu, echipa a reușit să învingă, ceea ce părea a fi o sarcină imposibilă sub conducerea anterioară a lui Dică. Cu toate că sibienii au avut mai multe ocazii de a marca și au lovit și bara, ilfovenii au fost cei norocoși, reușind să se impună și să câștige cele trei puncte puse în joc.

Efectul acestui rezultat asupra echipei Dinamo a fost devastator, aducându-i din nou în zona critică a clasamentului, într-o situație delicată în lupta pentru evitarea retrogradării. Reacția vehementă a lui Andrei Nicolescu și suspiciunile exprimate în legătură cu corectitudinea desfășurării meciului au alimentat discuții intense în rândul suporterilor și oficialilor din fotbalul românesc, iar investigațiile ulterioare ar putea aduce lumină în acest caz controversat.

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri