Clubul de fotbal Dinamo București se pregătește intens pentru o campanie de transferuri semnificativă în această iarnă, încercând să evite retrogradarea. Una dintre marile ținte ale „câinilor” pare să fie mijlocașul central Damjan Djokovic (33 de ani) de la FCSB.

Cu toate acestea, Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a răspuns rapid speculațiilor despre posibila plecare a lui Djokovic, excluzând categoric acest scenariu. Cu toate acestea, Gigi Becali este dispus să lase un alt jucător să părăsească echipa în favoarea lui Dinamo, și anume Dorin Rotariu.

„Am zis că nu-l doresc pe Djokovic? Nu, tată, de el mă folosesc. E un jucător de care nu vreau să scap. Nu, să-l ia pe Rotariu. De ce să nu-l primească, dacă au nevoie de jucător?”, a declarat Gigi Becali. Astfel, Dinamo ar putea să-l aibă pe Rotariu în lot în această iarnă, cu speranța de a revitaliza echipa în lupta pentru supraviețuire.

Dorin Rotariu, adus la FCSB în luna octombrie, a avut un parcurs tumultuos și se pare că nu a reușit să se impună în viziunea lui Gigi Becali. Acesta este ofertat acum către Hermannstadt și Sepsi, cu Hermannstadt parând a fi mai interesată în prezent.

În același timp, alți jucători de la FCSB par să aibă un viitor incert. Eduard Radaslavescu, mijlocașul echipei, este dorit de Hermannstadt sub formă de împrumut, dar fotbalistul nu pare entuziasmat de această opțiune. Cu o ofertă din vară refuzată pentru un împrumut la Botoșani, Radaslavescu trebuie să decidă dacă acceptă o nouă destinație temporară.

Gică Hagi a vorbit cu Gigi Becali

Gigi Becali a anunțat că este dispus să plătească jucătorilor jumătate din salarii dacă aceștia acceptă transferul la Hermannstadt. În caz contrar, cluburile interesate de Rotariu și Radaslavescu vor trebui să suporte costul integral al salariilor.

În plus, Gigi Becali a dezvăluit că a primit o ofertă pentru Cristi Ganea (31 de ani) și a contactat Farul, echipa lui Gică Hagi, pentru a vedea dacă acesta este interesat de fostul său elev. Cu toate acestea, Hagi nu a răspuns încă la apelul lui Becali, lăsând în aer posibilitatea unui transfer care ar putea aduce schimbări semnificative în rândul jucătorilor și al echipei.

Foto: sport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.