Florinel Coman, jucătorul de 26 de ani al FCSB, părea aproape de un transfer în Qatar la echipa Al-Duhail, însă mutarea a suferit o schimbare neașteptată în ultimele zile. Inițial, clubul qatarez era dispus să achite clauza de reziliere a lui Coman, în valoare de 5 milioane de euro, iar fotbalistul urma să primească un salariu anual de două milioane de euro. Cu toate acestea, negocierile au luat o turnură neașteptată, iar transferul a fost suspendat.

Negocieri complicate pentru Florinel Coman, la București

Reprezentanții clubului Al-Duhail au venit la București pentru a negocia direct cu Gigi Becali, patronul FCSB, și cu Florinel Coman. Deși părea că se vor înțelege rapid, discuțiile au intrat în impas. Potrivit lui Gigi Becali, transferul a fost amânat, cel puțin pentru moment. „Nu mai pleacă Florinel. El pleacă după ce ne calificăm în Liga Campionilor şi în primăvară, după ce jucăm optimile în Champions League”, a declarat Becali pentru Fanatik.

Propunerile lui Gigi Becali pentru Al-Duhail

Gigi Becali a propus două variante de transfer celor de la Al-Duhail, ambele menite să asigure prezența lui Florinel Coman în echipa FCSB pentru preliminariile cupelor europene:

  1. Prima variantă: 3,5 milioane de euro acum și încă 1,5 milioane de euro dacă FCSB nu se califică în grupele Champions League.
  2. A doua variantă: 4 milioane de euro, cu condiția ca Florinel Coman să rămână pentru preliminarii, iar contractul să includă două bonusuri de performanță de câte 500.000 de euro.

Se pare că niciuna dintre aceste opțiuni nu a fost acceptată de Al-Duhail, ceea ce a dus la blocarea transferului.

Ce urmează pentru Coman?

Cu transferul în impas, Coman va rămâne la FCSB cel puțin până la finalizarea preliminariilor pentru cupele europene. Aceasta oferă echipei un avantaj competitiv, având în vedere talentul și experiența jucătorului. Totuși, viitorul său rămâne incert, în funcție de evoluția echipei în competițiile europene și de eventualele oferte care ar putea apărea în viitor.

Pentru FCSB, păstrarea lui Florinel Coman pentru moment reprezintă o veste bună, având în vedere că echipa își dorește să se califice în grupele Champions League. Prezența unui jucător de calibru său poate fi crucială în atingerea acestui obiectiv.

În concluzie, deși Florinel Coman era foarte aproape de a se transfera la Al-Duhail, negocierile s-au blocat, iar jucătorul va rămâne la FCSB pentru a ajuta echipa în preliminariile europene. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile în viitor și dacă va apărea o nouă oportunitate de transfer pentru talentatul fotbalist.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.