În urma debutului său promițător pe banca tehnică a Universității Craiova, Ivaylo Petev, în vârstă de 48 de ani, a reușit să câștige inimile jucătorilor și să aducă o schimbare notabilă în abordarea tactica a echipei. Victoria cu 1-0 împotriva lui Dinamo a confirmat nu doar succesul inițial al antrenorului bulgar, ci și influența sa pozitivă asupra jucătorilor.

Fotbaliștii olteni, potrivit informațiilor, au acceptat fără rezerve cerințele și regulile impuse de noul lor antrenor, Ivaylo Petev. Este evident că Petev a acordat o atenție deosebită disciplinii în primele zile de antrenament, o abordare care pare să fi fost primită pozitiv de către jucători. Această abordare strictă a fost adesea menționată și de alți antrenori care au condus Universitatea Craiova, inclusiv Mirel Rădoi.

Alexandru Mateiu, unul dintre jucătorii de bază ai echipei, a oferit primele impresii despre noul antrenor. „Prima impresie a fost cea a unui antrenor strict și care ține foarte mult la disciplină. Oricum, se simte că este un antrenor mare și cred că vom face treabă bună împreună”, a declarat Mateiu, subliniind impactul pozitiv pe care l-a observat în scurt timp.

Sorin Cârțu, impresionat de noul antrenor al Universității Craiova

În ceea ce privește modificările tactice, Ivaylo Petev pare să fi făcut o alegere inspirată prin poziționarea mai centrală a lui Alex Mitriță. Această schimbare a fost remarcată și apreciată de Sorin Cârțu, fostul președinte al Universității Craiova. Cârțu a remarcat că această ajustare i-a permis lui Mitriță să-și pună amprenta asupra jocului echipei în mod semnificativ.

”Este la început, îl lăsăm să acumuleze mai multe impresii înainte să tragem concluzii radicale. Ceea ce mă bucură este că a schimbat poziția lui Mitriță, l-a mutat mai central. Deși a acționat tot din partea stângă, a intrat mai mult în joc.

A fost mai activ în această partidă față de alte meciuri în care rămânea mai mult în laterală. Și-a pus amprenta pe multe dintre acțiunile echipei. Popescu a avut intervenții bune, dar să nu uităm că la două dintre ele a fost și el implicat pentru că a greșit pasa și a oferit niște pase mai slabe.

Face parte din joc. Dinamo nu a progresat de la primele meciuri. Estetic arată bine, dar când ajung la finalizare, le lipsește forța. Se pare că trag cu o minge medicinală la poartă, le este dificil să o împingă. Per total, m-a bucurat victoria. Sunt 3 puncte. O victorie împotriva lui Dinamo, indiferent de scor, este întotdeauna binevenită”, a spus Sorin Cârțu, conform Fanatik.ro.

Deși Petev a avut doar câteva zile de antrenament la echipă, reușita sa inițială și influența pozitivă asupra jucătorilor indică faptul că Universitatea Craiova ar putea fi în drum spre o perioadă de succes sub comanda sa. Victoria împotriva lui Dinamo și debutul promițător au creat un optimism palpabil în rândul suporterilor olteni, care acum așteaptă cu nerăbdare evoluția continuă a echipei sub noua conducere.

Foto: digisport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.