Gălățeanul Adrian Stoica este unul dintre cei mai populari români pe rețeaua de socializare „Tik-Tok”. Bărbatul de 42 de ani, originar din Matca, locuiește acum în Italia, la Gallarate, o localitate din regiunea Lombardia. El lucrează în domeniul construcțiilor și la locul de muncă filmează, în general, majoritatea clipurilor de 15-30 secunde.

În fiecare filmuleț, Adrian, cu apelativul ‘’Bestia 980’’, își ceartă șeful, din diferite motive: fie că nu i-a mărit salariul, fie că a întârziat cu plata, fie că i-a trimis niște muncitori nepricepuți. Alteori, îl avertizează că a băut prea mult și nu poate veni la serviciu.

Totul, într-o italiană cu accent românesc. De regulă, mesajele conțin cuvinte precum ‘’Masacro – masacru’’ sau ‘’Dio Madonna – Dumnezeu și Maica Domnului’’.

Filmulețele lui Adrian au mii și chiar zeci de mii de vizualizări. Vocea românului a fost ‘’împrumutată’’ chiar și de alți utilizatori ai rețelei Tik-Tok, care filmează de regulă în șantiere. Printre cele mai apreciate clipuri sunt deja unele cu peste 100.000 de vizualizări.

Adrian a atins de curând 70.000 de abonați pe contul de Tik-Tok, unde postează aproape zilnci câte un ‘’episod din cearta cu patronul’’.

Foto: YouTube

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.