Albert Oprea, de la Survivor 2021, este unul dintre cei mai iubiţi concurenţii din echipa războinicilor. Cu toate că este unul dintre cei mai rapizi oameni de pe traseu, coechipierii săi îl votează mereu pentru eliminare, susținând că nu se integrează foarte bine în grup.

Cu toate că în echipa războinicilor sunt persoane care aduc mai puține puncte decât Albert, acesta este mai mereu votat pentru eliminare. Probabil, coechipierii săi îl văd ca pe un concurent puternic de care vor să scape. Albert a mărturisit în cadrul consiliului că nu poartă dușmănie nimănui, chiar dacă este votat cu regularitate. Băiatul a recunoscut că este mai retras, după ce prietenul lui cel mai bun din competiție, Alin, a ieșit.

Din păcate, după ce au pierdut proba de imunitate, războinicii l-au votat din nou pe Albert pentru eliminare. Cu toate acestea, bunul simț al băiatului a ieșit din nou la suprafață și nu a jignit pe nimeni.

Sunt cumva relaxat, domnul Dan, pentru că mă așteptam așa cum v-am spus-o și înainte, adică nu e o surpriză, mă așteptam de când am pierdut jocul de imunitate, d-aia mi-am dorit foarte mult să câștigăm jocul de imunitate. Săptămâna trecută când am fost nominalizat am avut o stare un pic cam proastă, după treaba asta, după ce am fost nominalizat de colegii mei, dar imediat după am primit un mesaj video și mă repet, de la mama mea, în care mi-a spus să nu-mi uit scopul, să-mi urmez visul. I-am făcut o promisiune în fața tuturor, sper că a ajuns la ea, că nu o să renunț niciodată la scopul și la misiunea mea, a declarat Albert.

albert oprea survivorAlbert are o afacere de succes în România

Albert are 23 de ani, 171 cm înălțime și 70 de kg. Tânărul are o construcție a corpului foarte bună și are cu ce se lăuda. Albert vrea să devină un antreprenor de succes și a urmat studiile universitare în domeniul administrării afacerilor.. Ba mai mult de atât, el visează să ajungă președinte pentru a îndrepta multe lucruri.

De mic am fost atras de lucrurile mărețe, greu de atins, de cele mai mari provocări. Mi se pare cea mai mare provocare din viață mea și nu m-am înscris doar cu gândul să apar la televizor, ci m-am înscris cu gândul de a câștigă competiția. a spus acesta, potrivit celor de la viva.ro.

Se pare că tânărul are o afacere de succes, fiindcă pe rețelele de socializare pune o grămadă de poze cu el în excursii exotice, care costă mulți bani.

Drama din viața lui Albert

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, băiatul a povestit că , în anul 2014, a pierdut, în decurs de o lună, două persoane foarte dragi din viața sa. Cu toate acestea, spiritul său de războinic l-a împins să meargă mai departe în viață.

Am avut două momente foarte grele. În ianuarie 2014 a murit fratele mai mic al mamei cu care mă înțelegeam foarte bine, aveam o relație foarte strânsă, eram apropiați și la o lună a murit și fratele tatălui meu, cu care mă înțelegeam la fel de bine. A fost un moment foarte greu pentru mine atunci, într-o lună au murit două persoane foarte dragi. Aveam 17 ani și m-a afectat foarte tare moartea celor doi. Mai am un frate de tată. Am copilărit în București, lângă parcul Carol. Acolo am făcut sport de mic, mi-a plăcut mișcarea. Un unchi mi-a arătat o casetă cu Bruce Lee, a fost că un trigger pentru mine și la 6 ani m-am apucat de arte marțiale, a povestit Albert.

albert oprea
Albert Oprea

Războinicul Albert Oprea are 23 de ani și este antreprenor. Născut în București, este pasionat de mic de actorie și sport.

Foto: Kanal D și Viva

Comentarii Facebook

3 COMENTARII

  1. Vot Albert,singura persoana de la Războinici care ești serios și de treabă.Te voi susține atît cît va fi nevoie, de hienele din chipa ta.Eu țin cu Faimoșiii,Forță Faimoșiii mei💪💪

  2. Vot Albert,singura persoana de la Războinici care ești serios și de treabă.Te voi susține atît cît va fi nevoie, de hienele din chipa ta.Eu țin cu Faimoșiii,Forță Faimoșiii mei💪💪

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.