Gheorghe Dincă a făcut ravagii în celula în care este ținut

1

Gheorghe Dincă își face de cap în închisoare. Recent, acesta a avut o atitudine care a surprins pe toată lumea când a aflat că tatăl Luizei Melencu a murit. Potrivit apropiaților, Claudiu Melencu avea probleme de sănătate grave, care au devenit din ce în ce mai complicate după dispariția fetei.

Tragedie în familia Melencu. Tatal Luizei Melencu, Claudiu, a decedat în ajunul zilei în care fata ar fi împlinit 20 de ani. Bărbatul, despre care procurorii ar fi spus că nu este tatăl biologic al Luizei, avea probleme de sănătate.

Nici nu ştiţi cât suferea. Era distrus că nu poate afla adevărul, că nu ştie unde e copilul lui. El nu apărea des la televizor, încerca să afle singur ce s-a întâmplat. Era convins că Luiza a fost răpită, că este undeva, în afara ţării. Îşi dorea mult să fie faţă-n faţă cu Dincă, la proces. S-a stins cu gândul că nu ştie unde este fetiţa lui, au declarat prietenii bărbatului, pentru adevarul.ro.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în dosarul Caracal în care este acuzat că le-ar fi răpit pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, a avut o reacție care a surprins pe toată lumea când a aflat de moartea lui Claudiu Melencu.

Gheorghe Dincă a cerut un pix și o foaie pentru a scrie o scrisoare către mama Luizei Melencu, prin care a vrut să îi spună că se oferă să plătească toate costurile înmormântării soțului ei, notează impact.ro. Inițial, a început să țipe și a făcut ravagii în celulă, fiind nevoie de intervenția gardienilor pentru a se calma.

După mai bine de un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, adevărul nu a ieșit la iveală. Gheorghe Dincă este principalul suspect în uciderea fetelor, iar termenele de judecată s-au ținut cu ușa închisă, fără accesul presei.

Dacă până acum Dincă a avut o atitudine blândă, de om care regretă ceea ce a făcut, în ultima perioadă “monstrul” din Caracal a avut un comportament sfidător.

 

Comentarii Facebook
1 comentariu
  1. sabina coralia iordache says

    o vrea si pe vadoaia”

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri