Dincă s-a sinucis. Toată familia a rămas șocată

0

Gheorghe Dincă își face de cap în închisoare. Recent, acesta a avut o atitudine care a surprins pe toată lumea când a aflat că tatăl Luizei Melencu a murit. Potrivit apropiaților, Claudiu Melencu avea probleme de sănătate grave, care au devenit din ce în ce mai complicate după dispariția fetei.

Nici nu ştiţi cât suferea. Era distrus că nu poate afla adevărul, că nu ştie unde e copilul lui. El nu apărea des la televizor, încerca să afle singur ce s-a întâmplat. Era convins că Luiza a fost răpită, că este undeva, în afara ţării. Îşi dorea mult să fie faţă-n faţă cu Dincă, la proces. S-a stins cu gândul că nu ştie unde este fetiţa lui, au declarat prietenii bărbatului, pentru adevarul.ro.

Cazul de la Caracal a șocat întreaga Românie, iar anchetatorii au descoperit un mare secret din trecutul lui Gheorghe Dincă.

O fostă colegă de clasă a lui Gheorghe Dincă a povestit un secret din viața acestuia. Tatăl lui Dincă s-a sinucis chiar de ziua nepoatei sale.

Am făcut școala împreună. Am copilărit aici. Gheorghe Dincă după ce s-a căsătorit s-a mutat la oraș. Venea des pe la părinții săi, avea grijă de ei. Tot ce pot să vă spun este că tatăl său s-a spânzurat, a spus la Antena 3.

Daniela Dincă, fiica criminalului de la Caracal, a confirmat că în ziua în care a împlinit 14 ani bunicul său s-a spânzurat chiar în curtea lui Gheorghe Dincă. Tatăl lui Gheorghe Dincă era alcoolic și după o ceartă cu fiul lui a decis să își pună capăt zilelor.

După mai bine de un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, adevărul nu a ieșit la iveală. Gheorghe Dincă este principalul suspect în uciderea fetelor, iar termenele de judecată s-au ținut cu ușa închisă, fără accesul presei.

Dacă până acum Dincă a avut o atitudine blândă, de om care regretă ceea ce a făcut, în ultima perioadă “monstrul” din Caracal a avut un comportament sfidător.

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri