Gheorghe Dincă are șanse mari să scape nevinovat

0

Răsturnare de situație în cazul de la Caracal. După ce procurorii au terminat rechizitoriul și l-au trimis pe Gheorghe Dincă în judecată, apar noi detalii care nu se leagă unele cu altele.

Avocata familiei Melencu, Carmen Obîrșanu, lansează noi atacuri la adresa anchetatorilor și scoate la iveală greșeli făcute de aceștia. Acesta a avut discuție online cu profilerul Mihaela Brooks și avocatul Artin Archizian, unde s-a ajuns la concluzia că anchetatorii nu au prelevat amprente din camera lui Gheorghe Dincă.

Oamenii legii au omis să analizeze chiar și ligheanul pe care însuși Dincă l-ar fi indicat, la reconstituire, ca fiind cel folosit de victimele lui pentru nevoile fiziologice.

Dacă ați observat la reconstituire, în imagini apare Dincă cu un lighean colorat, că se duce afară să arunce produsele biologice ale Alexandrei. S-a dus și a aruncat la WC resturile fiziologice, da? La dosar nu se regăsește expertizarea acestui lighean! E un lighean de plastic și se rețin resturile…

Să zicem că în cazul Luizei nu s-au găsit urme pentru că trecuseră trei luni, dar știți că în cazul Alexandrei nu s-au ridicat amprente din cameră? Nu s-au ridicat amprente din cameră!!! Când l-am întrebat pe polițist: domnule, de ce n-ați luat amprentele, pentru că Alexandra era disperată, poate erau urme ale mâinilor ei pe pereți, pe ușă… Mi-a zis că n-au ridicat amprentele pentru a nu distruge urmele ADN! Atunci l-am întrebat pe procuror, după o lună de zile: domnul procuror, de ce n-ați luat amprente din camera groazei? Mi-a răspuns procurorul foarte simplu: păi doamnă, erau multe cârpe acolo!!! Deci astea au fost răspunsurile anchetatorilor. Unul, să nu distrugă urmele ADN, celălalt că erau foarte multe cârpe! Polițistul cu procurorul nu s-au înțeles cum să mă păcălească!, a declarat avocata familiei Melencu pe canalul de Youtube ”Dreptul la adevăr”.

Gheorghe Dincă a fost violat în închisoare

Gheorghe Dincă este terorizat în pușcărie de către ceilalți deținuți. Colegii din pușcărie l-au violat și mutilat pe Dincă.

De când a fost arestat, Gheorghe Dincă se plânge de condițiile din închisoare, ba că mâncarea nu este bună iar ceilalți deținuți nu îl respectă.

Acum lucrurile au degenerat rău de tot, iar Dincă a acuzat că a fost violat și bătut de ceilalți pușcăriași. Conform ultimelor informații, aceștia au vrut să îi ofere lui Dincă același tratament pe care l-a acordat el fetelor.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru opt infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni.

Gheorghe Dincă este acuzat oficial de uciderea Alexandrei Măceșanu, de 15 ani, și pe Luizei Melencu, de 19 ani.

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri