Gheorghe Dincă este acuzat că a violat încă șase femei

0

Dosarul lui Gheorghe Dincă, încă, scoate la suprafață elemente noi. Potrivit ultimelor informații, venite de la playtech.ro, există mai multe plângeri penale pe numele bărbatului din Caracal. Șase femei îl acuză pe Dincă de viol.

Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani), nu ar fi fost singurele victime ale monstrului din Caracal. Conform informațiilor de ultimă oră, în urmă cu 10 ani, șase femei au fost violate de Dincă, însă acestea nu au făcut plângeri penale de frică.

Și-au făcut curaj după ce au văzut ce a fost capabil să facă Dincă. A fost o eliberare pentru aceste femei faptul că el a fost arestat. Dacă ar fi rămas în libertate, ele nu ar fi avut curaj să facă pasul și să îl denunțe pentru tot chinul la care le-a supus. Vorbim de șase femei, dintre care trei dintre ele au vârsta de peste 50 de ani. Au povestit ceea ce li s-a întâmplat cu lux de amănunte, însă, declarațiile lor nu au putut constitui, în cele din urmă, alte capete de acuzare împotriva lui Dincă.

Nu s-a început urmărirea penală pentru că nu au existat dovezi care să susțină declarațiile tuturor acestor femei. Faptele se petrecuseră cu ani în urmă, deci nu se mai putea face exament medico-legal. Pur și simplu nu a existat nicio probă înafara declarațiilor acestor femei. Este adevărat, modul de operare și de amenințare era același, însă nu este o probă suficient de puternică, potrivit playtech.ro.

Trebuie specificat că în afară de declarațiile femeilor nu există alte probe în acest sens. Cu toate acestea, există informații că Gheorghe Dincă își plănuia în cel mai mic amănunt atacurile. Acesta își modificase mașina, un Renault Clio, astfel încât ușile să nu poată fi deschise din interior.

Gheorghe Dincă a fost violat în închisoare

Gheorghe Dincă este terorizat în pușcărie de către ceilalți deținuți. Colegii din pușcărie l-au violat și mutilat pe Dincă.

De când a fost arestat, Gheorghe Dincă se plânge de condițiile din închisoare, ba că mâncarea nu este bună iar ceilalți deținuți nu îl respectă.

Acum lucrurile au degenerat rău de tot, iar Dincă a acuzat că a fost violat și bătut de ceilalți pușcăriași. Conform ultimelor informații, aceștia au vrut să îi ofere lui Dincă același tratament pe care l-a acordat el fetelor.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru opt infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni.

Gheorghe Dincă este acuzat oficial de uciderea Alexandrei Măceșanu, de 15 ani, și pe Luizei Melencu, de 19 ani.

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri