Donald Trump: în 99% dintre cazuri virusul este inofensiv

1

Donald Trump nu vede criza. Situație unică în Statele Unite ale Americii. Criza provocată de pandemia de coronavirus este fără precedent. Sunt mai mulți morți decât a provocat războiul din Vietnam. Cu toate acestea, președintele Donald Trump este de părere că virusul nu e periculos.

Liderul SUA a afirmat că 99% coronavirusul este inofensiv și nu vede ca fiind o mare problemă. Ba mai mult șeful de la Casa Albă consideră că doar chinezii sunt vinovați pentru ceea ce se întâmplă în lume.

Am fost loviți de virusul din China. Dar am realizat multe lucruri. Strategia noastră merge înainte bine. Dispare dintr-o zonă, iar apoi își face arătată fața urâtă în altă zonă. Dar am învățat multe. Am învățat cum să stingem incendiul, a spus Donald Trump.

De mai bine de o săptămână, SUA raportează peste 50.000 de noi cazuri de coronavirus în fiecare zi, iar peste 130.000 de oameni și-au pierdut viața de la începutul pandemiei.

Președintele Donald Trump a afirmat că numărul mare de infectați este și din cauza numărului mare de teste realizate zilnic.

Am testat până acum aproape 40 de milioane de oameni. Făcând asta, arătăm cazuri, 99% dintre care sunt inofensive. Rezultate pe care nicio altă țară nu le poate arăta pentru că nicio altă țară nu are capacitatea noastră de testare, nici în termeni de cifre nici în termeni de calitate, a adăugat Donald Trump.

Statele Unite ale Americii au fost cele mai afectate de pandemia de coronavirus. Multe state au revenit la starea de urgenţă după ce s-a dovedit că relaxarea măsurilor a dus o explozie de noi cazuri de infectării.

În acest an SUA au alegeri prezidențiale, Donald Trump având tot mai puține șanse de a câștiga un al doilea mandat după ce a dovedit că nu poate gestiona cum trebuie criza provocată de coronavirus. Potrivit statisticilor Joe Biden este favorit să preia conducerea SUA pentru următorii 4 ani.

Comentarii Facebook
1 comentariu
  1. Mircea says

    cum asa? pai 99% din cazuri sunt invofensive insa din aproape 4 mil de oameni bolanvi de COVID au murit cam 4%? deci inovensif sau nu dar te omoara! 🙂

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri