Gigi Becali pregătește un transfer exploziv pentru FCSB în încercarea de a-și îndeplini visul de a reveni în grupele Champions League. După ce echipa sa a câștigat titlul de campioană a Superligii, patronul FCSB a anunțat primul transfer major al verii: revenirea lui Denis Alibec la formația bucureșteană.

FCSB a dominat Superliga pe tot parcursul sezonului, ajungând în fruntea clasamentului și obținând titlul de campioană într-o manieră categorică. După o perioadă de nouă ani de așteptare, roș-albaștrii revin pe tronul fotbalului românesc, sub conducerea antrenorului Elias Charalambous.

Gigi Becali și-a îndeplinit visul

Gigi Becali a dezvăluit că a purtat discuții cu Denis Alibec într-un mod neconvențional, la semafor, unde i-a propus acestuia revenirea la FCSB. Alibec, care a evoluat anterior pentru echipa roș-albastră între ianuarie 2017 și iunie 2018, se arată deschis să revină și să ajute echipa să atingă obiectivele sale ambițioase.

„O să iau șapte-opt jucători, o să fac o echipă puternică şi vom merge în Liga Campionilor. Eu nu vreau altceva, nu mă interesează altceva. La ora asta, eu vreau maxim, Liga Campionilor, nu vreau să aud de Europa League.

Încă nu ştiu pe cine aduc, dar vreau să iau șapte-opt jucători, nu vreau să mint acum. Am vorbit la Fiorentina, aştept un preţ pentru Louis Munteanu, dar eu 1,5 milioane de euro nu dau. Mai are un an de contract. El merită cam 500 de mii de euro. Alibec ar veni gratis. Eu cred că va veni la noi, ce mi-au zis băieţii…

Eu am vorbit la semafor cu el, am deschis geamul, mi-a zis una şi alta, apoi a vorbit cu băieţii şi a zis că poate vine la noi. Să vedem acum”, a declarat Gigi Becali la Orange Sport.

Revenirea lui Alibec la FCSB ar putea fi un impuls semnificativ pentru echipă, în special în ceea ce privește competițiile europene. Cu experiența și calitățile sale, atacantul român ar putea aduce un plus de profunzime și eficiență în linia de atac a echipei.

Deși Alibec a avut unele perioade dificile în timpul primei sale experiențe la FCSB, marcând 12 goluri în 42 de meciuri, acesta are acum șansa de a-și demonstra valoarea și de a contribui la succesul echipei sale de suflet. Transferul său ar putea fi primul pas către o nouă eră de glorie pentru FCSB, sub conducerea lui Gigi Becali și a antrenorului Elias Charalambous.

Cu acest transfer, FCSB speră să se întărească și să concureze la cel mai înalt nivel în competițiile interne și internaționale, consolidându-și poziția de lider în fotbalul românesc și aspirând la performanțe de excepție în Europa.

Comentarii Facebook