Patronul echipei FCSB, Gigi Becali, a surprins cu reacția sa aparent relaxată după eliminarea lui Darius Olaru în urma meciului tensionat cu FC Botoșani, încheiat cu scorul de 3-2 în favoarea roș-albaștrilor. Chiar dacă căpitanul echipei nu va putea juca în următoarele două etape, Becali a transmis că nu se simte afectat și a ridicat chiar posibilitatea vânzării acestuia.

Meciul a fost o adevărată bătălie pe teren, cu Nana Antwi și Darius Olaru fiind eliminați direct în timpul partidei. Olaru va rata meciul cu Voluntari, dar va reveni în echipă pentru duelul cu Rapid. Cu toate acestea, Gigi Becali a dat asigurări că nu resimte emoții pentru următoarele meciuri, subliniind că FCSB are alți jucători cheie care pot sări în față.

“Lasă, că nu contează. Nu stă o echipă în Olaru. Şi dacă îl vând? Ce faci? Ştii cine sunt jucătorii cheie, voi nu îi vedeţi, dar eu îi văd, că sunt stăpân: Şut şi Băluţă. Ăştia doi sunt cheia, din punctul meu de vedere, de stăpân.

Sunt stăpân, că stăpânesc eu afacerea. Dacă lua Băluţă sau Şut roşu, eram îngrijorat. Olaru, nu e problemă, Coman, nu e problemă. Băluţă şi Şut, e o problemă.

Faptul că n-a pierdut mingi, este bine. N-a fost Tavi Popescu extraordinar, dar a făcut o pasă în faţă. Nu a mai gâdilat mingea, nu s-a mai învârtit în loc. Mi-a plăcut şi de Tavi Popescu”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali este convins că va lua titlul

Patronul FCSB a menționat că, în opinia sa, în prezent, Adrian Șut și Alexandru Băluță sunt jucătorii cheie ai echipei. Declarațiile surprinzătoare ale lui Becali au subliniat încrederea sa în profunzimea lotului și capacitatea altor jucători de a compensa absența temporară a căpitanului.

Gigi Becali a declarat că nici măcar o eventuală înfrângere în meciul cu FC Botoșani nu l-ar fi afectat, evidențiind o diferență semnificativă de nivel între FCSB și echipele concurente la titlu, Rapid și CFR Cluj. Această siguranță și încredere în echipa sa sunt aspecte pe care patronul FCSB le subliniază în mod constant, alimentând optimismul fanilor pentru restul sezonului.

„Emoții nu mai sunt. Luam bătaie și? Erau tot 7 puncte. Când ai atâtea puncte diferențe te uiți fără probleme la meci. Emoții nu erau. Am avut 1-0 și tot noi dominam jocul. Am avut și bară, a avut și Băluță să dea. Am avut încredere că oricum câștigăm. Și dacă rămânea egal, tot aveam 8 puncte, nu 7. Deci nu sunt emoții.

Când ai un avantaj, dar nu e problema doar de avantaj, dar când vezi diferența de joc între tine și celelalte echipe. Că o vezi. Tot Botoșaniul ăsta a bătut CFR. Tot Botoșaniul ăsta cu celelalte echipe pasează, joacă. Cu noi n-au legat 3 pase că nu-i lăsam. Când ai avantaj și are și valoare echipa nu îți mai e teamă de niciun fel”, a spus Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

În concluzie, Gigi Becali a reacționat surprinzător de relaxat după eliminarea lui Darius Olaru, subliniind reziliența și profunzimea echipei sale. Cu ochii îndreptați către viitor, FCSB rămâne în cursa pentru titlu, iar declarațiile patronului adaugă o notă de încredere în potențialul echipei în următoarele meciuri.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.