Universitatea Craiova a obținut o victorie importantă în cadrul etapei a 27-a din SuperLiga României, învingând echipa FC Voluntari cu scorul de 2-1. Meciul a fost unul plin de tensiune și evenimente, iar eroii serii pentru „Juveții” au fost Ștefan Baiaram și Denil Maldonado, care au reușit să marcheze golurile echipei lor. Pe de altă parte, golul ilfovenilor a fost înscris dintr-un penalty transformat de Robert Popescu.

Antrenorul Universității Craiova, Ivaylo Petev, nu a ezitat să-și exprime nemulțumirea față de arbitrajul meciului, afirmând că nu înțelege comportamentul acestora în raport cu echipa sa. După victoria obținută împotriva FC Voluntari, Petev a declarat: „Nu știu din ce motiv se comportă așa cu Universitatea Craiova.” Tehnicianul bulgar a adăugat că, în ciuda acestor dificultăți, este mulțumit de prestația generală a echipei sale, dar a recunoscut că elevii săi mai au de lucrat la aspectul psihologic al jocului.

”Vreau să felicit jucătorii, suporterii și cred că meritam mai mult să câștigăm decât adversarii noștri. Am avut o primă repriză foarte solidă, în cea de-a doua nu am intrat foarte concentrați.

Penalty-ul ne-a făcut să ne prăbușim psihic și am avut noroc cu faza fixă să obținem toate cele trei puncte. Am creat câteva situații foarte bune și chiar cred că am meritat cele trei puncte.

O spun din nou, am avut multe faze de gol. La noi e problema de psihic. Eu știu că putem mai mult și o vom arăta în meciurile viitoare. Am pierdut ușor multe puncte, o să vorbesc despre arbitrii. Cred că ne-au luat 8 sau 10 puncte până acum și asta e un fapt.

Nu știu din ce motiv se comportă așa cu echipa noastră. Așa e la fiecare meci. Am spus-o și acum două luni, România are arbitri foarte buni, dar cine nu este pregătit de acest nivel să se ducă la liga a treia sau a patra”, a spus Ivaylo Petev, potrivit digisport.ro.

Universitatea Craiova merge tot pe mâna lui Ivaylo Petev

La finalul partidei, Petev a transmis un nou mesaj dur către arbitrii din România, subliniind frustrările sale legate de modul în care se iau deciziile în timpul meciurilor. Cu toate acestea, antrenorul Universității Craiova a subliniat importanța concentrării asupra aspectelor pe care echipa le poate controla și a subliniat determinarea sa de a continua să lupte pentru succes în competiție.

În concluzie, victoria Universității Craiova împotriva FC Voluntari a fost marcată nu doar de performanța remarcabilă a jucătorilor pe teren, ci și de nemulțumirile și provocările evidente întâmpinate de echipă în relația cu arbitrajul. Universitatea Craiova și antrenorul său rămân hotărâți să depășească obstacolele și să se impună în continuare în SuperLiga României.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.