Horațiu Moldovan, la Atletico Madrid. Cine vine în locul lui la Rapid?

0

Portarul Rapidului, Horațiu Moldovan (25 de ani), este pregătit să facă un pas semnificativ în cariera sa, după ce s-a înțeles cu Atletico Madrid. Într-un anunț surprinzător, Aracadie Zaporojanu, impresarul internaționalului român, a dezvăluit că Moldovan va efectua vizita medicală la trupa lui Diego Simeone.

Zaporojanu a oferit detalii despre contractul în curs de negociere: „S-au pus la punct detaliile cu Moldovan, va pleca la Madrid pentru o vizită medicală. După ce Rapid va lua act de notificarea venită de la Atletico. Sunt două variante, 4 ani jumate sau 5 ani jumate, salariul va crește din an în an, de la 800.000 de euro în sus.”

Impresarul a subliniat, de asemenea, necesitatea unei asemenea mutări pentru Atletico Madrid, având în vedere că portarul Jan Oblak este titular indiscutabil, iar rezerva actuală, Grbic, nu a avut șanse în acest sezon. Zaporojanu a lăsat de înțeles că Atletico era în căutarea unei soluții de ultim moment și că Moldovan este o alegere potrivită pentru această poziție vitală în echipa spaniolă.

”Au mai avut loc discuții acum 2-3 zile, dar nu prea credeam în varianta asta. Oblak e titular de drept, iar croatul care a fost cumpărat acum 3 ani nu prea a prins, mă refer la Grbic. În sezonul actual nu a prins loc între buturi. O echipă de talia asta, care evoluează în 3 competiții, are nevoie de portar.

Am primit câteva întrebări. O să rămână la națională, o să se lupte să fie titular. Indiferent că va juca în Cupa Regelui, în campionat, în cupele europene. A persistat dilema asta, dacă va juca sau nu cu FCU Craiova.

Să sperăm că va fi un transfer de succes. Dacă era cazul unei alte echipe, Celtic sau alta, era varianta să nu rămână Rapid fără portar acum, să plece în vară, dar în cazul lui Atletico nu s-a pus problema, ei erau în căutare, chiar dacă e o soluție de ultim moment”, a declarat Zaporojanu, la emisiunea „Liga Digi Sport”.

Cu privire la participarea lui Moldovan la echipa națională, impresarul a menționat că acesta va rămâne activ și se va lupta pentru un loc de titular, indiferent de competiție. În contextul transferului la Atletico, s-a subliniat că nu s-a pus niciodată problema ca Moldovan să rămână la Rapid până în vară, iar plecarea la Madrid a fost un pas necesar pentru ambele părți.

Cu toate că fanii Rapidului își vor vedea portarul preferat plecând spre o nouă provocare, toată lumea speră ca transferul să fie un succes și că Horațiu Moldovan să continue să strălucească pe scena internațională.

Cine vine în locul lui Horațiu Moldovan la Rapid?

Rapid trebuie să își găsească portar cât mai curând, fiindcă se închide perioada de transferuri. Cel mai probabil la echipa din Giulești va ajunge Silviu Lung Junior, însă o altă variantă o reprezintă Giedrius Arlauskis.

Foto: sport.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri