Fotbalistul a semnat prelungirea contractului cu FCSB și e mulțumit

0

Fundașul dreapta Valentin Crețu (35 de ani) a semnat recent prelungirea contractului cu FCSB, marcând un nou capitol în povestea sa fotbalistică la club. Cu această ocazie, Crețu a transmis un mesaj special către toți cei implicați în familia roș-albastră.

Sosind la FCSB în vara anului 2019, după un transfer de la Gaz Metan Mediaș, Crețu a traversat diverse etape în perioada petrecută la clubul bucureștean. Cu evoluții oscilante, fundașul a navigat între statutul de titular și cel de rezervă. La finalul lui 2023, contractul său a expirat, iar Gigi Becali anunțase inițial că nu va prelungi înțelegerea cu jucătorul.

Valentin Crețu rămâne la FCSB

Cu toate acestea, într-o schimbare surprinzătoare, Valentin Crețu a primit un nou contract și se va afla în continuare sub culorile FCSB. Într-un gest de recunoștință față de club și suporteri, fotbalistul a ținut să transmită un mesaj special.

„Da, m-am înțeles cu clubul, pe calea aceasta vreau să-i mulțumesc și patronului pentru șansa acordată pentru că îmi doream din tot sufletul să rămân alături de colegi, am muncit patru ani și jumătate și îmi doream ca acum când suntem mai aproape ca niciodată să câștigăm campionatul să nu plec.

Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine, staff-ului, și domnului MM Stoica, el cred că m-a ajutat cel mai mult și îi mulțumesc din tot sufletul, celor care au fost lângă mine și mă bucură și suporterii pentru că am primit atâtea mesaje.

Mulți antrenori am văzut că au vorbit frumos despre mine, le mulțumesc din tot sufletul meu. Pentru mine contează foarte mult, chiar le mulțumesc tuturor celor care au avut un gând pozitiv asupra mea.

(n.r. – Gigi Becali) Știe că m-am dăruit tot timpul când a apelat la mine, am dat tot ce am avut mai bun și m-am pregătit mereu, am fost un băiat de caracter și când a fost nevoie de mine am dat tot ce a fost mai bun ca să-mi ajut colegii și echipa”, a declarat Valentin Crețu, potrivit ProSport.

Noua înțelegere dintre fundaș și club adaugă un nou episod la povestea sa în tricoul roș-albastru, iar mesajul său emoționant reflectă atașamentul și dedicarea față de echipă. Suporterii FCSB așteaptă cu entuziasm să vadă cum va contribui Crețu la performanțele echipei în continuare și să urmărească evoluțiile sale în tricoul clubului de suflet.

Foto: sport.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri