Florin Piersic, una dintre cele mai mari legende ale cinematografiei românești, este în centrul atenției în aceste zile, pe măsură ce se desfășoară un proces complex de tratare a stării sale de sănătate. Conform unor surse medicale exclusiv pentru Digilive.ro, actorul urmează să fie transferat la o clinică privată, iar apoi la Spitalul Foișor din București, pentru investigații suplimentare.

În ciuda provocărilor de sănătate, vestea bună este că Florin Piersic se simte mai bine. Potrivit aceleiași surse, el este conștient și interacționează cu echipa medicală de la Institutul Matei Balș din Capitală. Se pare că actorul și-a păstrat simțul umorului, făcând glume cu medicii care îl îngrijesc. Mai mult decât atât, sondelor de la stimulatorul cardiac i-au fost extrase, permițând tratamentului cu antibiotice să își facă efectul.

Ce avere fabuloasă are Florin Călinescu

Următorul pas în procesul de recuperare al lui Piersic este transferul la o clinică privată din Capitală, unde i se va efectua un RMN. Apoi, este programat să fie dus la Spitalul Foișor pentru investigații suplimentare legate de problema la genunchi pe care o întâmpină.

Florin Piersic, trimis de la un spital la altul

Cu toate acestea, călătoria către recuperare este una lungă și complexă. Sursele citate dezvăluie că actorul va rămâne internat pentru mai multe săptămâni, până când infecția din corpul său va fi complet eliminată. După aceea, va trebui să treacă prin mai multe intervenții chirurgicale, inclusiv reimplantarea stimulatorului cardiac.

Ce se întâmplă dacă te infectezi cu Salmonella?

”Este stabil, este cu o stare generală putem spune bună, pentru că vorbim de o vârstă și de bolile cronice, dar comunicăm foarte bine, este prezent, chiar am putut să ne bucurăm de șarmul dumnealui, care nu lipsește”, a declarat medicul infecționist Adrian Marinescu.

”Dumnealui a ajuns la Spitalul Militar în urma unei infecții pe care probabil a contractat-o printr-o branulă care i-a fost montată cu câteva zile înainte”, a explicat Horia Roșianu, medic primar cardiolog la Institutul Inimii Cluj Napoca.

florin piersic in ambualnta

În aceste momente dificile, gândurile și urările de însănătoșire rapidă sunt îndreptate către Florin Piersic din partea fanilor și a întregii națiuni. Cu toții sperăm că marea sa forță și determinare îl vor ajuta să depășească această încercare și să se întoarcă sănătos și plin de viață în mijlocul nostru.

Foto: cancan.ro și wowbiz.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.