Survivor România este tot mai greu de la o săptămână la alta. Mulți concurenți au abandonat competiția din motive medicale sau din simplul fapt că nu au mai rezistat psihic condițiilor din Republica Dominicană. Drept urmare, producătorii emisiunii au adus noi concurenți.

Update

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat de la Survivor. La plecare acesta a recunoscut că are un mare defect.

Asta este, mă întorc acasă la familia mea. De când a început competiția asta am fost eu și numai eu. Nu m-am schimbat, am rămas același om. E o experiență pe care nu o s-o uit prea ușor. Am învățat că prietenii se nasc în timp, în ani de zile. Faptul că am încredere foarte mare în oameni, e un defect al meu. Regret că nu pot participa în continuare, a declarat Cătălin.

Imediat după ce Cătălin Zmărăndescu a plecat au început discuțiile în tabăra Faimoșilor. După ce camerele de filmat s-au oprit Cătălin Zmărăndescu a izbucnit în lacrimi.


Update

TJ Miles a fost propus spre eliminare de întregul grup. Elena Chiriac a nominalizat-o direct pe Mari Fica. Marian Drăgulescu l-a propus pe Cătălin Zmărăndescu.

Cele mai mari șanse să plece acasă le are Mari Fica, aceasta este nou venită și nu s-a acomodat foarte bine.
După mult timp jocul de comunicare a fost câștigat de Faimoși cu scorul de 10 la 5. Aceștia vor putea vorbi cu familia.

Update

Jocul de recompensă a fost câștigat de Războinici cu scorul de 10 – 4 și a reprezentat un grătar cu de toate. În tabăra Faimoșilor, Cătălin Zmărăndescu a fost cel mai rapid, așa că a putut trimite un coleg în Exil. Alegerea lui a fost TJ Miles! De cealaltă parte, Mihaela Stan a fost cea mai rapidă Războinică, iar ea a decis să-l trimită pe Relu în Exil pentru a treia dată!

Nu o iau personal, ăsta este jocul, sunt pregătit pentru orice, mă duc în Exil cu capul sus și sper să câștigăm imunitatea, a fost mesajul lui TJ Miles.

Așa cum a spus ea, este de o săptămână venită, nu s-a familiarizat cu noi, cu jocurile, cu traseele. O să am timp să mă gândesc la asta în perioada de exil. Eu sunt un perfecționist în totalitate, nu pierd niciun cuvânt, niciun gest, nicio grimasă, a fost și mesajul lui Relu Pănescu.

Jocul de eliminare a fost câștigat din nou de echipa Războinicilor. Imunitatea personală a fost obținută de către Elena Chiriac și Marian Drăgulescu. Pentru eliminare au fost propuși TJ Miles, nou venita Mari și Cătălin Zmărăndescu, potrivit informațiilor din mediul online.


Potrivit zvonurilor de pe piață, și în această săptămână vor fi aduși noi concurenți la Survivor, în special pentru a îi înlocui pe cei care au plecat pe motive medicale. Printre numele vehiculate se numără și luptătorul Andrei Stoica, care ar trebui să meargă în echipa Faimoșilor.

Până atunci, însă concurenții vor avea parte de surpriza vieții lor, la jocul de recompensă, care va fi pe viață și pe moarte. Cei care câștigă jocul se vor bucura de un grătar cu de toate. Și…așa cum s-a întâmplat în ultima perioadă, Războinicii au câștigat cu scorul de 10-4. Lui Cătălin Zmărăndescu i se face rău și este luat de salvare. Doctorii vor decide Care este starea lui de sănătate și sunt șanse mari ca acesta să plece de la Survivor.

Între timp în camp, în echipa Faimoșilor s-au făcut două grupuri, una formată din TJ Miles și Cătălin Zmărăndescu, iar cealaltă compus dintre CRBL și fete. Drept urmare, scandalurile sunt la ordinea zilei și fiecare încerca să scape de insula exilului și eliminare.

Același lucru se întâmplă și în echipa Războinicilor, unde Alexandra Duli și Oana se apară una pe cealaltă. Relu Pănescu este tot mai izolat și nu este văzut cu ochi buni de Ionuț Popa.

Ionuț Popa: Eu susțin în continuare tot ce am spus până acum ce am spus despre el. Este un manipulator. Are ceva personal cu mine, sunt convins. Nu înțeleg cum acest om are 52 de ani și minte. Îmi doresc să iasă din competiție. El nu este cu noi. Este un om fals și joacă un rol.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.