Alexandra Duli vrea să devină vedetă TV

0

Alexandra Duli este una dintre cele mai controversate concurente din echipa Războinicilor. Pe numele ei adevărat Alexandra Mucea, aceasta nu este străină de camerele de filmat, participând în trecut la emisiunea „Burlacul” de la Antena 1, unde a ajuns până în finală.

Potrivit zvonurilor, domnișoara Duli s-a crezut vedetă după emisiunea de la Antena 1 și cerea bani pentru a oferi interviuri. Din păcate, pentru ea lucrurile nu au evoluat cum a dorit, însă a reușit să ajungă la Survivor.

Eu am venit aici să vă arăt că nu trebuie să fii sportivă ca să câștigi Survivor 2022, spunea Alexandra Duli înainte de a intra pe primul traseu al competiției.

Surprinzător este faptul că Alexandra Duli a afirmat că este manager, însă s-a putut observa ușor că fata are probleme serioase cu limba română, care pare a fi o limbă străină pentru ea.

În ultima perioadă, aceasta este tot mai vocală în echipa Războinicilor și se află în conflict cu Ionuț Popa și Ștefania. Ea este susținută, surprinzător de Alex Delea și Nedelcu, care vor să intre de mai multe ori pe trasee. Discuțiile sunt aprinse și nimeni nu dă înapoi.

Alexandra Duli când era copil.

Ba mai mult, razboinica a început să se îngrașe la fel ca Elena Marin sezonul trecut.

Elena Marin se mărită

O concurentă din sezonul trecut care se aseamănă în multe aspecte cu Alexandra Duli este Elena Marin. Frumoasa brunetă a avut parte de surpriza vieții ei în emisiunea lui Măruță de la Pro TV.

Aceasta a venit însoțită de iubitul ei, Andrei, iar bărbatul a cerut-o de soție în fața telespectatorilor.

Ceea ce a urmat părea un simplu joc de pe Tik Tok. Legată la ochi, Elena trebuia să răspundă în același timp cu Andrei la câteva întrebări despre relație: „Cine iubește mai mult? Cine a făcut primul pas? Cine este mai romantic?”. Toate floare la ureche pentru frumoșii îndrăgostiți, care au o relație de peste 3 ani.

Andrei s-a ridicat, la un moment dat, de pe canapea, s-a pus în genunchi și, ajutat de Cătălin Măruță, a pus cea mai frumoasă întrebare: „Vrei să fii soția mea?”

Fără să stea pe gânduri, fosta Faimoasă de la Survivor România a spus DA și a făcut primul pas spre restul vieții ei. „Nu pot să cred că ai făcut asta”, a mai adăugat frumoasa dansatoare. Alături de cei doi, a venit și mama Elenei, care a fost prima martoră la pasul făcut de aceștia, au scris cei de la libertatea.ro.

Foto: showblitz.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri