Ionuț Amzăr nu s-a mai controlat la interviu. Meciul tensionat dintre Dinamo și Petrolul din etapa a doua a play-out-ului SuperLigii s-a încheiat cu un rezultat de egalitate, scor 1-1, dar nu fără să ridice semne de întrebare și controverse serioase.

Momentul decisiv al partidei a venit în minutul 90+13, când arbitrul Horațiu Feșnic a acordat un penalty controversat în favoarea Petrolului, după un duel între Ionuț Amzăr și Alexandru Musi. Analiza VAR-ului a durat nu mai puțin de nouă minute, adăugând suspans și tensiune în atmosfera deja încărcată a meciului.

Reacțiile au fost prompte, iar primul care a venit în fața presei a fost conducătorul lui Dinamo, Andrei Nicolescu. În cadrul emisiunii ”Fotbal Club Digi Sport”, Nicolescu a comentat declarațiile făcute de Ionuț Amzăr la finalul partidei, exprimându-și dezacordul față de modul în care fotbalistul echipei sale a gestionat situația.

”A depășit limitele. Trebuie să fie mai temperat. O să vorbim cu el. Nu îi fac bine deloc (n.r. despre declarațiile de la finalul meciului cu Petrolul).

E un tânăr de perspectivă și trebuie să arate pe teren, nu la declarații. Din punctul ăsta de vedere, îl vom tempera. Putea să fie mai ponderat. Frustrarea era mare pentru toți”, a declarat Andrei Nicolescu, potrivit digisport.ro.

Ce a spus Ionuț Amzăr, după meciul cu Petrolul?

Ionuț Amzăr, protagonistul fazei ce a dus la acordarea penalty-ului în favoarea Petrolului, și-a exprimat nemulțumirea față de decizia arbitrajului. Considerând că Horațiu Feșnic a greșit, Amzăr a criticat deschis decizia centralului, argumentând că duelul său cu Alexandru Musi nu merita sancționat cu un penalty.

”Nu a fost penalty niciodată. Am făcut un meci bun, de la un capăt la altul, mai puțin finalul.

În această seară vreau să vorbesc de arbitraj, care a fost penibil. A stat 10 minute. Să ne lase pe noi, să nu mai vină la meci, să ne arbitrăm singuri, că e mai bine.

A venit mingea din centrare, controla Musi mingea, aveam mâinile puse pe el, el a vrut să tragă la poartă, dar eu am tras mâinile de pe el. De asta zic, să ne lase să ne arbitrăm singuri.

A fost un meci mai greu că nu am avut fanii cu noi. Mai sunt meciuri. Suntem aproape în clasament unii de alții. Luăm meci cu meci. Așteptăm să treacă suspendarea”, a spus Ionuț Amzăr, la finalul meciului cu Petrolul.

Aceste controverse vin să adauge combustibil focului rivalității dintre cele două echipe și să alimenteze discuțiile pasionaților de fotbal. Cu toate că meciul s-a încheiat la egalitate, povestea sa va rămâne marcată de incidentele și dezbaterile care au urmat. Oricare ar fi perspectiva, un lucru este cert: disputa dintre Dinamo și Petrolul continuă să fie una intensă și imprevizibilă, iar viitoarele lor întâlniri promit să fie la fel de palpitante.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.