Universitatea Craiova ar putea avea 4 jucători la națională

0

Universitatea Craiova ar putea avea patru jucători la echipa națională. Alexandru Mitriță, fotbalistul în vârstă de 29 de ani, se află într-o formă excelentă în acest sezon, reușind să marcheze în fiecare dintre ultimele patru etape și să ofere o pasă decisivă în victoria echipei sale, Universitatea Craiova, cu scorul de 2-1 împotriva echipei Rapid.

Cu toate acestea, în ciuda formei sale impresionante, fotbalistul nu a fost convocat pentru amicalele echipei naționale a României cu Irlanda de Nord (1-1) și Columbia (2-3). Cu toate acestea, a avut o discuție cu selecționerul Edi Iordănescu înaintea acțiunii naționalei.

Alex de la Universitatea Craiova ar putea reveni la națională

În cadrul discuției, Iordănescu nu i-a făcut promisiuni lui fotbalistului oltean, dar l-a încurajat să continue pe drumul pe care se află și să își păstreze forma bună. Cu toate că nu a fost convocat în echipa națională de aproape doi ani, jucătorul este în continuare în atenția lui Iordănescu pentru turneul final din Germania.

„Selecționerul i-a spus: ‘Mergi mai departe și vedem!’ Și băiatul merge! Au discutat, și-au spus părerile, nu s-au făcut promisiuni. A fost o discuție cu cărțile pe față.

Poate că Alex pare un tip arogant, dar nu e, din contră. OK, este mai distant, însă în interiorul lotului este un tip de echipă, un adevărat căpitan. El chiar a revenit la Craiova ca să ia titlul, așa a spus mereu.

De aceea reacțiile lui de genul ‘Hai, mă, că vă omor! Hai să tragem să batem!’, de la meciul cu Rapid. Are frustrare, pozitivă, în el, fiindcă vrea trofee, nu să le vadă cum trec pe lângă el.

Acum mai mulți ani era mai flegmatic, când s-au certat la națională, că nu se implică destul, dar acum e un alt om”, au spus apropiați ai clubului din Bănie, pentru Gsp.ro.

Ultima sa apariție pentru echipa națională a României a fost acum aproape doi ani, când a jucat timp de 25 de minute într-un meci împotriva Muntenegrului, în iunie 2022.

Forma impresionantă a lui Alexandru în acest sezon îl face un jucător cheie pentru Universitatea Craiova și îi atrage atenția selecționerului național. Cu determinare și angajament, fotbalistul speră să revină în echipa națională și să își reprezinte țara la viitoarele competiții internaționale.

Trebuie precizat că pe lângă Mitriță selecționerul îi are în ochi și pe Bancu, Screciu și Baiaram.

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri