Mircea Lucescu consideră că rezultatul a fost viciat. Dinamo a obținut doar un punct într-un meci tensionat împotriva echipei Petrolul Ploiești, scorul final fiind 1-1, deși a condus încă din minutul 39 al partidei. „Câinii” au reușit să deschidă scorul prin Gabriel Moura, iar la pauză au intrat în avantaj. Cu toate acestea, Petrolul a reușit să obțină un penalty controversat în urma unei analize VAR care a durat aproape 10 minute, iar Grozav a transformat șansa în gol, egalând situația.

După finalul meciului, Mircea Lucescu a fost extrem de categoric în declarațiile sale, afirmând că decizia de a acorda penalty-ul a fost eronată și că Petrolul nu ar fi trebuit să beneficieze de această lovitură de la 11 metri. Cu toate acestea, Lucescu nu a ezitat să arunce o umbră de vină asupra echipei Dinamo pentru rezultatul final.

Mircea Lucescu nu consideră că a fost penalty pentru Petrolul în meciul cu Dinamo

Fostul antrenor al „câinilor” a subliniat că echipa gazdă a pierdut cele trei puncte din cauza modului în care s-a retras în mod deliberat după ce a reușit să deschidă scorul, o observație remarcată și de jucătorul Dennis Politic.

”În mod normal, nu a fost penalty. Astfel de faze sunt cu zecile într-un joc. Este vina lui Dinamo că s-a retras. S-au apărat pe șase metri și nu au mai contat pe contraatac.

Petrolul i-a împins în jumătatea lor de teren și în careu, unde orice fază de acest gen este promițătoare. Nu cred că se impunea. Asta e situația. Eu le-am și spus.

În momentul în care o echipă renunță la jocul de atac și se apară, mai ales că se apară în propriul careu, adversara câștigă. Astfel de situații. Extraordinar. Nu poți să vezi un meci și să nu fie situații de finalizare”, a spus Mircea Lucescu la finalul meciului.

Prezența lui Mircea Lucescu la meciul disputat pe „Arcul de Triumf” a adăugat un plus de intensitate și interes întâlnirii, oferind o perspectivă importantă asupra evoluției echipelor implicate. Cu toate acestea, controversele legate de deciziile arbitrajului și de strategiile de joc vor rămâne subiecte de dezbatere și analiză pentru următoarele zile, pe măsură ce echipele se pregătesc pentru următoarele provocări din campionat.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.