Survivor România a lăsat urme adânci în rândul concurenților care au participat în acest sezon. Mulți dintre ei nu și-au revenit complet după ce s-au întors în țară. Viața în Republica Dominicană a fost ca un miraj, care nu se va mai repeta niciodată.

Războinicul Ionuț Popa a mărturisit că ar mai participa la un asemenea show, însă nu pentru experiență ci pentru bani. Revenirea în România a fost un eveniment copleșitor din toate punctele de vedere.

Faptul că  am primit dintr-o dată foarte multe informații și nu conștientizam ce mi se întâmplă. Am avut și un atac de panică, primul din viața mea, a fost totul foarte ciudat. Nu pot să îmi fac planuri încă, pentru că nu pot să fac alegeri. Nu mi-am revenit încă. Totul este foarte ciudat, a afirmat Ionuț Popa, potrivit protv.ro.

Cu banii strânși de la Survivor, Ionuț vrea să își renoveze un apartament în Petroșani. Ionuț Popa și Alexandru Nedelcu au vorbit despre tensiunile de la Survivor 2022 în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Acesta din urmă s-a simțit trădat de fostul său coechipier după ce l-a propus spre eliminare.

Așa m-am simțit eu atunci, trădat. Eram la echipe atunci, nu eram la individuale. Nu mă așteptam să mă voteze, normal că am rămas surprins. I-am cerut o explicație, n-a vrut să-mi dea sau n-a știut, a declarat Nedecu la Pro TV, în emisiunea La Măruță.

Eu am spus după aceea că vreau să rămână în competiție. Mi-am asumat faptul că n-o să înțeleagă nimeni, că n-am spus de ce am făcut-o. (…) Cu siguranță cred că m-a costat, dar mi-am asumat-o. (…) De când am intrat la Tigri și Vulturi el nu-și mai aducea aportul, a explicat Ionuț Popa.

Alex Delea a câștigat marele premiu la Survivor România, în valoare de 100.000 de euro. Supraviețuitorilor razboinic a învins-o în finală pe Elena Chiriac.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.