Ștefania Ștefan a fost una dintre cele mai apreciate și iubite concurente de la Survivor România 2022. Din nefericire pentru ea, a fost eliminată înainte să apuce să concureze împotriva băieților, practic înainte de începerea jocurilor individuale.

Chiar și așa, Ștefania a câștigat o sumă frumoasă după terminarea competiției, bani pe care vrea să îi investească în dezvoltarea personală. Aceasta este streamer online și este foarte urmărită. Practic se filmează live pe rețelele de socializare în timp ce se joacă.

Îmi doream să pot rămâne mai mult, să am șansa să concurez și cu băieții.

Mă bucur că am rezistat atât în competiție, am fost dedicată și determinată pe fiecare traseu, iar din banii pe care am reușit să-i strâng în această perioadă, o să investesc o parte în cariera de streamer.

Sper să evoluez foarte mult pe partea de streamer/content creator pentru că este pasiunea mea și cel mai frumos în viață este să faci ceea ce îți place și te face fericit. Iar cu fericirea mea, sper să-i fac și pe alții fericiți atunci când intru live și încep să mă joc, a declarat Ștefania Ștefan pentru Fanatik.ro.

Ștefania vrea să evalueze și să se dezvolte și mai mult în acest domeniu de streamer online, fiindcă o face fericită.

Alex Delea a câștigat marele premiu la Survivor România, în valoare de 100.000 de euro. Supraviețuitorilor razboinic a învins-o în finală pe Elena Chiriac.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.