Ivaylo Petev. Într-un duel tensionat și plin de răsturnări de situație, Oțelul Galați a reușit să obțină o victorie crucială împotriva Universității Craiova, stabilind scorul final la 1-0 și calificându-se astfel în runda următoare a competiției.

Momentul decisiv al partidei a fost înregistrat în minutul 114, când Joao Lameira a reușit să înscrie unicul gol al întâlnirii, trimițând mingea în plasă și aducând bucurie suporterilor echipei sale.

Universitatea Craiova, antrenată de Ivaylo Petev, eliminată de Oțelul Galați

Cu toate că Universitatea Craiova a luptat din greu pe teren, antrenată de Ivaylo Petev, nemulțumirea a fost evidentă la finalul meciului. Petev și-a exprimat dezamăgirea față de faptul că echipa sa nu a reușit să creeze mai multe oportunități de a marca împotriva defensivei solide a Oțelului. Acest aspect a fost unul dintre punctele cheie care au condus la înfrângerea echipei sale.

În ciuda rezultatului advers, antrenorul bulgar a transmis că nu resimte teamă înaintea derby-ului cu FCSB-ul din următoarea etapă, chiar dacă mai mulți jucători ai săi s-au accidentat în timpul disputelor din Cupa României. Această încredere poate fi un factor crucial în pregătirea echipei sale pentru următorul meci important din campionat.

”În general, ne-am creat foarte puține ocazii. Am avut una sau două ocazii. Am făcut o greșeală în prelungiri care ne-a costat. Probabil nu am meritat să continuăm.

Asta e realitatea. Nu putem să dăm timpul înapoi. În plan ofensiv, am făcut foarte puțin. Nu cred că am subestimat-o pe Oțelul, dar am făcut puțin în atac.

Probabil că după aceste meciuri fără înfrângere a rămas în mintea jucătorilor ideea că poate fi mai ușor. Noi suntem vinovați.

Am avut doi fundași cu care am vrut să atacăm. Am creat câteva ocazii. Am avut o singură situație clară. Am vrut să avem mai multe situații. Trebuie să le dăm merite Oțelului că s-au apărat foarte bine.

Nu știu cât de gravă e accidentarea lui Mitriță. Mâine voi afla. O să vedem cine va putea juca cu FCSB. De ce să îmi fie frică? Și ei sunt 11 și noi suntem 11. Mai sunt multe meciuri”, a spus Petev la finalul partidei.

Din păcate, cel mai bun jucător al echipei Alexandru Mitriță s-a accidentat și nu se știe dacă va putea juca în meciul cu FCSB, însă se încearcă recuperarea lui. Patronul Mihai Rotaru are încredere în Ivaylo Petev că va reuși să pună echipa pe drumul cel bun în meciul care urmează.

Cu toate că Universitatea Craiova a suferit o înfrângere amară, echipa nu trebuie să își piardă speranța. Cu determinare și analizând greșelile din acest meci, este posibil să se întoarcă mai puternici și să își recupereze prestanța în competițiile viitoare.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.