Adrian Mititelu versus Adrian Mititelu Junior. FCU Craiova 1948 a suferit o eliminare dureroasă din Cupa României în fața echipei FC Voluntari, într-un meci tensionat care s-a încheiat cu un scor de egalitate 0-0, dar în care ilfovenii s-au impus în cele din urmă în urma loviturilor de departajare, cu scorul de 4-2. Această înfrângere a adus un val de nemulțumiri și tulburări în rândul suporterilor și conducerii din Bănie.

Cu toate că întrecerea a ajuns la sferturi, eliminarea a fost un șoc pentru FCU Craiova și fanii săi devotați, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Unul dintre cele mai notabile momente post-meci a fost reacția lui Adrian Mititelu Jr., fiul controversat al finanțatorului echipei. Într-o reacție neașteptată și extrem de dură, acesta nu doar că a exprimat dezamăgirea profundă în urma înfrângerii, ci și-a atacat propriul tată, cerându-i chiar să părăsească echipa.

”Este o eliminare dreaptă. Fotbalul te pedepsește când nu ești corect cu el. A fost un joc execrabil din partea noastră. Nu trebuie să ne păcălim de acele două faze în care am ajuns în fața porții printr-un noroc. Este rezultatul unui management foarte slab. Absolut toată lumea, de la acționari până la cei de pe banca de rezerve, trebuie să plece de la această echipă. Este singura șansă ca FC U Craiova să scape de la retrogradare.

Este o lipsă totală de profesionalism. De asta suntem pe locul 14, la un pas să fim pe locul 15. Adevărul este că suntem neprofesioniști și că ne facem că ne pricepem la fotbal. Este cea mai neagră perioadă din istoria clubului. Vreau să spun că din iulie 2022, aportul meu la această echipă a fost nul. Nu m-am mai implicat de când tatăl meu s-a eliberat din închisoare. Să înțeleagă și suporterii și să nu mă mai înjure.

Toți sunt vinovați, cu finanțatorul în frunte. Trag un semnal de alarmă ca această echipă să nu retrogradeze, deoarece este și munca mea din Liga 2. Ca să ne salvăm, trebuie să plece toți”, a declarat Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mititelu îl face praf pe fiul său

Adrian Mititelu, seniorul, nu a rămas fără replică. Deranjat de declarațiile fiului său, el și-a afirmat autoritatea fermă asupra clubului, afirmând că el este cel care ia deciziile importante în ceea ce privește echipa, indiferent de părerile și criticile lui Adrian Mititelu Jr., pe care l-a caracterizat drept „un copil teribilist”.

”Adiță e un copil teribilist care contestă anumiți jucători care joacă, el are alte opinii. El a plecat de mult, vine o dată la 7-8 săptămâni, dar eu sunt de vină. Dacă am fi câștigat la penalty-uri, discursul lui Adiță era acum altul. Când echipa nu mai merge, când jucătorilor nu le iese, eu sunt de vină.

Tot eu am dus echipa și la un pas de play-off, și la un pas de Conference League, tot același management a fost. E treaba lui ce vrea, deocamdată eu sunt stăpân aici la echipă, eu decid tot. El să facă 5% din ce am făcut eu în viață și după aia să vorbească. E ușor să stai la București și să-ți dai cu părerea ce e aici la echipă.

Ce e de făcut? Hai să ne supărăm să plecăm toți acasă, să dăm vina unii pe alții… Ce vină are Napoli pentru jocul de azi? Ce să facă el? Eu am recunoscut că vioara întâi aici e Florin Drăgan, dar cu același staff anul trecut echipa a fost la un pas de Conference League. E o situație mai veche, a fost o problemă legată de lot.

Aceste disensiuni dintre mine și el apar pentru că el are o opinie despre unii jucători, eu am altă opinie, dar sunt chestiuni care ar fi trebuit să rămână secrete. Nu stabilește Adiță ce și cum la clubul ăsta niciodată. El încearcă să arunce problema pe mine acum. Da, eu sunt de vină pentru tot ce e rău. Eu fac echipa, eu le spun cum să facă, cum să joace. Niște aberații!”, a răbufnit Adrian Mititelu Jr, citat de as.ro.

La finalul partidei, Adrian Mititelu Jr. a luat cuvântul și a ținut un discurs neiertător, în care nu a ezitat să critice pe nimeni. Cu o voce fermă și plin de determinare, el a exprimat dezamăgirea profundă față de performanța echipei și a subliniat necesitatea unor schimbări radicale pentru a reface imaginea și performanțele clubului.

Această eliminare dureroasă și reacțiile intense care au urmat demonstrează că FCU Craiova 1948 se confruntă cu provocări majore și că este nevoie de o reflecție profundă și de acțiuni decisive pentru a reveni pe drumul victoriilor și pentru a restabili încrederea suporterilor.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.