Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a negat recent zvonurile despre demiterea antrenorului Ivaylo Petev. Într-o declarație pentru FANATIK, Rotaru a răspuns la întrebarea dacă Petev a fost demis: „Este adevărat ca l-ați demis pe Ivaylo Petev?”. Răspunsul său a fost clar și concis, negând aceste zvonuri. Se știe însă că în România nimic nu este sigur și antrenorii pot fi schimbați mai mereu.

Update – 10.04 Iată ca zvonurile nu sunt false. Ivaylo Petev a fost demis, iar în locul lui va veni Marius Șumudică sau Costel Galca.


„Nu am discutat cu absolut nimeni nici aseară și nici în cursul zilei de astăzi. Și nici nu am programată vreo discuție pentru după-amiaza aceasta”, a afirmat Mihai Rotaru.

Contractul lui Ivaylo Petev cu Universitatea Craiova

Petev mai are contract cu Universitatea Craiova până la 30 iunie 2026. În cazul în care contractul său ar fi reziliat, clauza de reziliere este de 200.000 de euro, o sumă considerabilă.

Cu toate acestea, performanța recentă a lui Petev la Universitatea Craiova a fost sub așteptări. Echipa a fost eliminată din Cupa României și a avut un parcurs slab în campionat. Aceste rezultate au dus la speculații că ar putea fi înlocuit.

Gică Craioveanu dezvăluie planurile lui Mihai Rotaru

Gică Craioveanu a dezvăluit recent că Mihai Rotaru ar putea avea planuri de a-l da afară pe Ivaylo Petev, mai ales după înfrângerea cu FCSB. „Leii” riscă să rateze calificarea în cupele europene, ceea ce ar putea pune și mai multă presiune pe Petev.

„Așa am auzit, Ivaylo Petev va fi demis. Nu e o surpriză. Obiectivele sunt ratate. Mike (n.r.- Mihai Rotaru) era foarte supărat. Eu am auzit de un antrenor străin și de Costel Gâlcă. E foarte profesionist (n.r- Gâlcă)”, a declarat Gică Craioveanu.

În ciuda negării lui Mihai Rotaru, viitorul lui Ivaylo Petev la Universitatea Craiova rămâne incert. Cu performanța slabă recentă a echipei și presiunea de a se califica în cupele europene, se pare că Petev ar putea fi pe făraș. Cu toate acestea, doar timpul va spune ce se va întâmpla în cele din urmă.

„Rotaru m-a sunat acum două sau trei săptămâni, mi-a spus că următorul antrenor al Universității Craiova, peste o lună, o săptămână, nu știu, va fi Șumudică”, a dezvăluit chiar Marius Șumudică, rămas liber de contract după despărțirea de Gaziantep.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.