FCSB a umilit Universitatea Craiova în prima repriză când Florinel Coman a reușit să îi îngenuncheze pe olteni. Fotbalistul preferat al lui Gigi Becali a executat bine o lovitură liberă, iar portarul din Bănie gafează lamentabil, respingând mingea în propria-i poartă.

Cel de-al doilea gol a venit, după un corner executat tot de Florinel Coman și de data aceasta a gafat fundașul Vladoiu. Cert este că FCSB a avut o sumedenie de ocazii în prima repriză, scorul de pe tabelă putând fi mult mai mare.

Repriza a doua nu a avut istorie. Jocul a fost unul anost. Universitatea Craiova a încercat să revină în meci, însă fără succes, dovedind că fără Alexandru Mitriță este o echipă de pluton. FCSB nu a mai forțat, fiind mulțumită de rezultat și titlul se vede bine de data aceasta.

Elias Charalambous și-a lăudat jucătorii, susținând că totul a decurs conform planului gândit de echipa lui.

”Jucătorii merită felicitați. Atitudinea lor a fost cea potrivită. Au fost concentrați. Sunt foarte fericit. Fac eforturi. Nu e ușor. Suferă în fiecare săptămână. Titlul se decide doar matematic. Luăm pas cu pas. Mâine vom analiza următorul meci.

Sezonul acesta ne descurcăm foarte bine datorită caracterelor din vestiar. Nu vreau să spun prea multe, dar băieții au stat uniți când au avut zile proaste. Asta a făcut diferența, caracterul. Trebuie să continuăm la fel. Jucătorii sunt foarte deștepți. Au experiență. Sunt mândru și de fanii noștri. Trebuie să ținem capul jos acum și să continuăm să jucăm la fel.

(n. red. Patronul a anunțat transferurile lui Denis Alibec și Louis Munteanu) Nu am nicio idee, dar nu cred că e momentul acum să vorbim despre astfel de lucruri. Avem alte lucruri mai importante de făcut. După ce le terminăm, atunci putem vorbi”, a declarat Elias Charalambous, la flash-interviu.

Gigi Becali vrea în Liga Campionilor

„Am sunat la pauză și le-am zis gata. Avem două goluri, acum trebuie să închidem meciul. Olaru a jucat slab. Am vrut să îl schimb.

Vor veni 3-4 jucători. I-am zis lui Mihai Stoica că trebuie să luăm 5 fotbaliști. Vrem să ajungem în Liga Campionilor. Trebuie să i-au un mijlocaș, gen Bourceanu. Doi fundași și doi atacanți.

Louis Munteanu e un jucător care ne interesează. Am luat legătura cu cine trebuie. Cu Alibec am vorbit.

Elias Charalambous va avea oferte, însă el va face ce îi cer eu. Dacă mergem in Liga Campionilor de ce să plece”, a declarat Gigi Becali.

Ce a spus Ivaylo Petev?

Un lucru interesant a fost faptul că antrenorul bulgar a decis să joace în atac cu Blesa în locul lui Markovic sau Kolic. Jocul vârfului a fost exagerat de slab.

”Ați văzut meciul? Am făcut două greșeli și am încasat două goluri. Le-am dar șansa unor contraatacuri. Am avut situații, dar nu am reușit să marcăm. Nu e ușor să mergi la vestiare cu 0-2.

Ivan? A pierdut multe mingi. Mitriță, Screciu… e prea mult pentru noi. Vom vedea pe ce loc terminăm. Mai avem multe meciuri. O să ne luptăm în toate meciurile. E normal să pierzi în fotbal.

Ați văzut ce a pățit Bayern? E normal să pierzi uneori. Îmi pare foarte rău. Trebuie să analizăm. Nu simt presiune. Nu sunt fericit pentru cum am primit cele două goluri. Asta e tot!”, a declarat Ivaylo Petev, la flash-interviu.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.