Gigi Becali, faimosul magnat al fotbalului românesc, își îndreaptă privirea către Portugalia în căutarea unui atacant de excepție care să conducă echipa sa, FCSB, spre culmile dorite ale Champions League. Este vorba despre un talentat fotbalist spaniol care își face simțită prezența în Primeira Liga, iar numele său este Rafa Mujica.

La vârsta de 25 de ani, Mujica este considerat unul dintre cei mai promițători atacanți din fotbalul spaniol. Evoluând pentru echipa Arouca, ocupanta locului 7 în clasamentul Primeira Liga, Mujica a demonstrat un instinct incredibil pentru gol, marcând nu mai puțin de 18 goluri în acest sezon, și oferind, de asemenea, trei assist-uri. Aceste performanțe excepționale l-au plasat în atenția atentă a lui Gigi Becali și a echipei sale.

„Atacantul pe care îl vrea FCSB cică e foarte interesant. E spaniol. A jucat la naționala U19 a Spaniei și are 25 de ani în momentul de față. Joacă la Arouca, a dat ieri gol cu Braga în campionatul portughez.

Rafa Mujica. Acesta atacantul de Champions League pe care îl vrea FCSB. Cotă de piață 5.000.000! Am mai văzut jucători cu 300.000, cu 500.000, cu 800.000, dar de mult n-am mai văzut pentru campionatul României un jucător cu cotă oficială de 5.000.000 de euro”, a transmis Horia Ivanovici, potrivit fanatik.ro.

El este adevăratul atacant dorit de Gigi Becali

Cifrele impresionante ale lui Mujica au captat atenția nu doar a lui Becali, ci și a cunoscutului agent FIFA, Florin Vulturar, care este și finul magnatului. „Are 18 goluri și trei pase decisive. N-are cum să fie trompetă. 27 de goluri de meciuri jucate, 18 goluri și trei assist-uri. Și fii atent, junioratul l-a făcut la Barcelona”, a fost reacția lui Robert Niță, evident impresionat de potențialul jucătorului. Mujica nu este un străin al marilor cluburi, trecând prin junioratele unor echipe de prestigiu precum Las Palmas și Barcelona, unde și-a dezvoltat abilitățile și și-a conturat stilul de joc.

Cu o carieră care a inclus perioade la echipe de renume precum Barcelona B, Leeds U21 sau Villarreal B, Mujica este deja un nume cunoscut în lumea fotbalului. În ciuda faptului că este o prezență relativ nouă la Arouca, impactul său a fost imediat și semnificativ.

Prin transferul propus, Gigi Becali și FCSB își propun să își întărească atacul și să aspire la performanțe remarcabile în competițiile europene. Cu un atacant de calibrul lui Rafa Mujica în echipă, visul de a reveni în elita fotbalului european pare mai aproape ca niciodată pentru FCSB.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.