Jador şi Cătălin Moroşanu au intrat în afaceri împreună

0

Jador a fost invitat împreună cu Cătălin Moroșanu și Lino la Teo Show. Cei trei și-au prezentat noul proiect în care sunt implicați și și-au promovat, totodată clipul mult așteptat. Jador a mărturisit că aștepta ca Moroșanu să vină acasă pentru a filma împreună.

O să fie ceva legat de Survivor. Clar, păi altfel de ce aș mai fi și eu aici? O să iasă nebunie, o să fie nebunie. Nebunia lui Jadorel, Moro o să fie de haz în clipul ăsta. Nu vă imaginați că vrea să se facă cântăreț sau ceva, nu. Moro o să fie de haz pentru că îî place să se distreze și răspunde la orice provocare. Ne distrăm aici, a declarat cântărețul într-un clip pe Internet.

Cătălin Moroșanu recunoștea înainte de filmări că melodia va face ravagii pe Internet și va deveni un adevărat hit.

O piesă nouă, foarte șmecheră, care o să rupă tot, spunea Cătălin Moroșanu înainte de filmări.

Ce crede Jador despre Zannidache?

Jador a vorbit, în premieră, despre Zanni. Acesta a mărturisit că a avut câteva conflicte cu Zanni, însă băiatul are un suflet de aur și o situație financiară precară.

M-am uitat la el când am plecat, băi îmi era atât de milă de el, un ghindoc de copil. Îmi e milă de el de mă c** pe mine.

Îi vedeam oasele. Cum să zic eu ceva de rău de copilul ăla, cum să îl judec eu că el își dorea să câștige? Ok, înțeleg, eram Jador iubit de toată România, dar nu am zis un singur lucru. El a zis că eu am zis că eu sunt aici pentru că eu sunt Jador și el e Zanni. Eu nu am zis niciodată chestia asta. Dar nu îl condamn.

Mie îmi era frică de el. Îți arăt conversația cu el pe Instagram, noi vorbeam de acasă, eu mă cunoșteam cu Zanni prin intermediul lui Velea, e prietenul nostru comun.

I-am zis că singurul de care mi-e frică acolo tu ești. Omul e sincer, îi merge papagalul frumos, e ambițios. Poate să confirme când vine. Și a fost nevoit să îmi dea în cap. Și eu aș fi făcut la fel în locul lui. Mie îmi place de el de mor. Mă văd pe mine acum 3 ani. Zanni mai lăsa uneori să îl conducă sentimentul de ură, dar el este un băiat foarte bun. Nu puteam să îl votez, pentru că dacă el ieșea, m-aș fi supărat foarte tare, nu mi-aș fi iertat-o niciodată, chiar aș vrea să câștige, să își îndeplinească visul, a dezvăluit Jador în exclusivitate pentru WOWBiz.ro.

Foto: YouTube și wowbiz.ro

 

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri