După ce a fost anunțat că pleacă din Republica Dominicană, DOC s-a împăcat cu cei cu care s-a tot certat la Survivor. Este vorba despre Kamara și Ada Dumitru. Acesta s-a și îmbrățișat cu ei la final.

De vreo două săptămâni am obosit foarte rău și îmi doresc să ajung acasă, la fata mea și la soția mea și nu numai. Mă simt ușurat că acest drum a luat sfârșit. Vă mulțumesc din suflet și dumneavoastră și Războinicilor pentru parcursul ăsta, a fost minunat, a declarat DOC, după eliminarea de la Survivor România.

Potrivit zvonurilor, în camp, Faimoșii au răsuflat ușurați fiindcă erau foarte multe conflicte. Ba mai mult, Kamara ar fi mărturisit că DOC nu este băiat rău însă condițiile din Republica Dominicană l-au epuizat. Acesta speră ca de acum înainte echipa să funcționeze mai bine.

Dezastru pentru Daniel Pavel

Prezentatorul Daniel Pavel a mărturisit într-un interviu pentru cei de la protv.ro că a primit o provocare de a dormi alături de concurenți în junglă.

„Ar fi extraordinar! Mi-aș dori foarte mult și poate cândva vom duce acțiunea Survivor România și către această zonă, însă contextualizarea ar fi următoarea: ar trebui să lupt și pe traseu, deci ar trebui să intru puțin în atmosferă ca să pot merita locul acolo”, a spus Daniel Pavel.

Domnul Dan a mărturisit de cine îi este dor cel mai mult și că scrie o carte și, din păcate, nu o poate continua, fiindcă și-a uitat încărcătorul de laptop acasă.

„Cel mai dor îmi e să îmi strâng băiatul în brațe. E clasa a 12-a la liceul francez din Viena, are examenele de final, se îndreaptă către construcția unei cariere extraordinare și sper să pot ajunge cât mai repede langă el, acasă. Îmi e dor de tata, îmi e dor de familia de la București”, a mărturisit Daniel Pavel.

„Și da, am uitat să iau ceva de la București. Am uitat să îmi iau încărcător la laptop șia stfel nu pot să îmi termin cartea la care lucrez. Este chiar o problemă reală și sper să se rezolve în curând”, a mai spus el.

Foto: cancan.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.