Louis Munteanu a decis unde vrea să joace. După ce a dominat SuperLiga României și și-a asigurat un nou titlu, Gigi Becali, patronul echipei FCSB, își îndreaptă acum atenția spre un obiectiv ambițios: calificarea în Liga Campionilor. Însă, pentru a-și întări echipa și a face față competiției europene, Becali se confruntă cu provocări în transferuri, iar ultimele detalii dezvăluite despre discuțiile cu Louis Munteanu aruncă o lumină asupra acestor eforturi.

Gigi Becali visează la Louis Munteanu

După ieșirea din negocierile cu agentul lui Louis Munteanu, Pietro Chiodi, Gigi Becali a dezvăluit că a făcut o ofertă substanțială pentru a-l aduce pe tânărul fotbalist la FCSB. „Am zis că dau 600-700.000 de euro pentru Louis Munteanu”, a declarat Becali, subliniind determinarea sa în aducerea de jucători talentați care să îi ajute echipa să atingă obiectivele propuse.

„De la 700.000 am ajuns la un milion. Am zis că poate ajung la 1,2 milioane, ei au zis 1,5 milioane. Eu am zis că dau cel mult 1,2 milioane. E vorba și de salariul jucătorului, care e foarte mare. I-a făcut și Fiorentina ofertă. E jucător bun, dar nu pot să dau mai mult.

A rămas că mai are și alte oferte, un fel de licitație, pe care eu n-o vreau. Probabil are și alte oferte, probabil și Gică îl vrea. E posibil și Șucu. Întrebați-l pe el unde vrea, la Liga Campionilor sau în Giulești?

Pretențiile sunt mari, adică și salariul jucătorului… 1,5 milioane nu dau, dau 1,2 milioane, mai are un an de contract. Jucătorul trebuie să vadă interesul lui, nu să se ia doar după impresar. Eu o să iau, până la urmă, legătura directă cu el, să văd ce vrea, unde vrea să joace.

Pe mine mă interesează să-l iau pe Louis Munteanu, să-l dea pe 1,2 milioane. La salariu suntem acolo, 20.000 îi dau și eu. E vorba prima dată despre suma de transfer, care e mare, 1,5 milioane e mult. Ei au zis să vadă ce oferte mai are și apoi o să dea un răspuns. Eu nu mai sunt ca pe vremuri. Ei ce fac acum? Ei, impresarii? Licitație! Cu mine nu merge licitația”, a afirmat Gigi Becali.

Louis Munteanu vrea să rămână la Fiorentina

Louis Munteanu, în vârstă de 21 de ani, este unul dintre cei mai promițători atacanți din SuperLiga României, cu un sezon impresionant la Farul Constanța, reușind să marcheze 10 goluri și să ofere 5 pase decisive. Cu o cotă de piață evaluată la 1,5 milioane de euro conform Transfermarkt.com, Munteanu a atras atenția mai multor cluburi, iar FCSB a fost unul dintre ele.

În ciuda interesului și ofertei atrăgătoare făcute de Becali, Munteanu pare să își dorească să își continue cariera în străinătate. Cu un an rămas în contractul său cu Fiorentina, jucătorul român pare să fie orientat spre o prelungire a acestuia și rămânerea în Serie A, unde își dorește să lupte pentru un loc de titular.

”Eu nu știu nimic despre interesul lor. Mai am contract la Fiorentina. Am înțeles că vor să îmi prelungească contractul. Înseamnă că au încredere în mine. Eu îmi doresc să rămân acolo”, a declarat Louis Munteanu.

Cu toate acestea, determinarea lui Becali de a îmbunătăți echipa și de a aduce jucători de calitate pentru a atinge obiectivul de a se califica în Liga Campionilor este evidentă. În ciuda obstacolelor întâmpinate în negocieri, FCSB își menține direcția și caută soluții pentru a se întări în perspectiva unui sezon european provocator.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.