Ludovic Orban este tot mai criticat în interiorul partidului. Membrii PNL sunt nemulțumiți de activitatea Guvernului și de măsurile luate pentru relansarea economiei după pandemia de coronavirus.

Conform surselor interioare, citate de adevarul.ro, lucrurile trebuie să se schimbe rapid fiindcă peneliștii și-au pierdut răbdarea. Deoarece situația nu este roză, Klaus Iohannis l-a convocat pe Ludovic Orban, la Palatul Cotroceni, împreună cu mai mulți miniștrii din Cabinet. Discuțiile au fost axate pe rectificarea bugetară și creșterea punctului de pensie cu 40% de la 1 septembrie.

Consilierul lui Ludovic Orban criticat de Rareș Bogdan

Rareș Bogdan, europarlamentarul PNL, l-a criticat dur pe consilierul lui Ludovic Orban pe probleme economice, Bogdan Glăvan. Acesta din urmă s-a arătat încântat ca are un salariu de 15.000 de lei pe lună și nu face mare lucru.

Vă doresc să nu fiți niciodată în situația mea, pentru că eu trebuie să răspund pentru tot felul de imbecili, care fac tot felul de cretinisme, pentru tot felul de indivizi… dacă vrei să iei 15.000 lei, stai mă acasă. Că nu am venit la guvernare, nu am alergat ca nebunul un an de zile în toată ţara şi nu am dormit 4 ore pe noapte ca să iei tu salariu de 15.000 lei. Eu am alergat pentru PNL şi alerg pentru PNL alături de 240.000 membri nu ca domnul Glăvan sau alţi maimuţoi să îşi ia Consiliu de Administraţie sau să spună că el a venit la guvernare ca să ia un salariu de 15.000 lei. Asta chiar mă scoate din sărite.

Pentru că nu am pus niciun om în vreun Consiliu de Administraţie, nu am niciun Consiliu de Administraţie, nu mă interesează să numesc vreun om în Consiliu de Administraţie şi nici să numesc oameni care să spună, dacă chiar e aşa, că a venit la guvernare ca să ia 15.000 de lei. Mi se pare aberant. Ştii ce greu e să răspunzi pentru aceşti glăveni când eşti de bună credinţă şi vrei ca ţara să se schimbe? Sunt într-o situaţie în care îmi vine să ies public şi să spun mai multe decât spun, pentru că eu nu am venit la guvernare ca Glăvan să ia 15.000 lei şi 7 consilii de administraţie, a declarat, Rareş Bogdan, la B1.

Rareș Bogdan a mărturisit că vizează postul de premier, însă nu acum, fiindcă este tânăr și vrea să mai acumuleze experiență. Anul acesta vor fi atât alegeri locale cât și parlamentare.

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

 1. orban-glavan=bogdan/rares;aceeasi marie cu pana de cocos in palarie..[canta doar la ore fixe ..
  #
  penele fara pauni;niste struti cu oua mari&cu sacii plini de bany
  penele=un alt fel de pesede
  e si poHta usere
  uh!latra pontaH dupa ei…
  …..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.