După o perioadă dificilă în Italia, Malcom Edjouma se întoarce la FCSB, iar Gigi Becali își reafirmă încrederea în potențialul mijlocașului francez. Deși cota sa de piață a scăzut dramatic, Becali speră că Edjouma va reuși să se impună în echipa roș-albastră și să revină la forma care l-a consacrat în Superliga.

Malcom Edjouma nu a confirmat în Italia

Înainte de transferul său la Bari, Edjouma era evaluat la 1,5 milioane de euro, o cifră care reflecta performanțele sale solide în România. Cu toate acestea, experiența sa în liga a doua italiană nu a fost pe măsura așteptărilor. Bari a decis să nu achite cei 600.000 de euro necesari pentru transferul permanent, iar cota sa de piață a scăzut la 550.000 de euro.

Această prăbușire a valorii de piață este o consecință directă a dificultăților întâmpinate de Edjouma în Italia. Mijlocașul nu a reușit să se impună în echipa lui Bari și nu a jucat nici în barajul decisiv contra Ternana, care a asigurat salvarea echipei de la retrogradare. Ultimul său meci a fost la mijlocul lunii aprilie, iar absența sa din teren a contribuit la scăderea valorii sale pe piață.

Gigi Becali are încredere în fotbalist

Cu toate acestea, Gigi Becali rămâne optimist în privința lui Malcom Edjouma. Patronul FCSB-ului l-a anunțat deja că va juca pe poziția lui Darius Olaru, într-un sistem 4-2-3-1, și este convins că mijlocașul francez va putea să revină la forma sa de vârf.

„Malcom Edjouma, când va veni, va juca pe poziția lui Olaru. El nu va mai juca la închidere, pentru că pierde mingea. Va juca doar în locul lui Darius Olaru și în locul lui Tănase. Jocul nostru va fi doar 4-2-3-1”, spunea Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor.

Revenirea la FCSB reprezintă o oportunitate crucială pentru Malcom Edjouma de a-și revitaliza cariera. Dacă va reuși să se adapteze și să-și regăsească forma, mijlocașul ar putea să revină la nivelul care l-a făcut unul dintre cei mai promițători jucători din Superliga.

FCSB va beneficia de experiența și calitățile sale tehnice, iar Edjouma are șansa să demonstreze că dificultățile întâmpinate în Italia au fost doar un obstacol temporar.

Revenirea lui Malcom Edjouma la FCSB, în ciuda scăderii dramatice a cotei sale de piață, arată încrederea pe care Gigi Becali o are în potențialul mijlocașului francez. Cu o nouă șansă de a se impune într-o echipă competitivă, Edjouma are oportunitatea de a-și revitaliza cariera și de a contribui la succesul echipei roș-albastre în sezonul viitor. Suporterii așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă Edjouma va reuși să se ridice la nivelul așteptărilor și să-și confirme talentul pe teren.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.