După un sezon de succes al emisiunii Survivor All Stars, managerii PRO TV au decis să prelungească licența pentru celebrul reality show. Deși au existat zvonuri că PRO TV ar putea renunța la producție, iar Kanal D ar prelua din nou emisiunea, succesul impresionant al sezonului actual a convins conducerea postului să continue cu acest proiect de mare audiență.

În vederea noului sezon, au început deja preselecțiile pentru echipa Războinicilor. Selecția vedetelor care să accepte această provocare dificilă este, însă, un proces complex. Echipele trebuie să fie echilibrate pentru a menține suspansul și atractivitatea competiției, ceea ce complică și mai mult lucrurile.

Zanni, posibil prezentator

Zanni, câștigătorul sezonului Survivor All Stars, și-a exprimat dorința de a participa din nou la emisiune în viitor. În contextul popularității sale crescânde, o parte din fani îl propun pentru un rol de prezentator alături de actuala gazdă, Daniel Pavel. Zanni a mai avut experiență în acest domeniu, prezentând o emisiune de după Survivor pe platforma Voyo acum doi ani. Datorită comunității sale de fani foarte activă și numeroasă, nu este exclus ca PRO TV să-i ofere un alt proiect în cadrul show-ului.

Survivor sezonul 6

Noul sezon Survivor România va fi difuzat tot la PRO TV și se preconizează că va începe în luna ianuarie, urmând tradiția anilor precedenți. Având în vedere că sezonul 4 nu a fost foarte popular, este de așteptat ca sezonul 6 să aducă multe surprize și elemente inedite pentru a atrage un public cât mai numeros și pentru a-l fideliza ulterior.

În sezonul trecut, Survivor a fost de multe ori depășit în audiențe de emisiunea Chefi la Cuțite. Însă, odată cu mutarea chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu la PRO TV, rivalii de la Antena 1 și Kanal D se află acum într-o poziție și mai dificilă în lupta pentru supremația în audiențe. Această mutare strategică consolidează poziția PRO TV ca lider al televiziunilor din România.

Survivor România continuă să fie un proiect de mare succes pentru PRO TV, iar sezonul 6 promite să fie unul plin de surprize și momente spectaculoase. Cu preselecțiile în plină desfășurare și cu posibile schimbări în echipa de prezentatori, emisiunea își păstrează atractivitatea și suspansul care au captivat publicul de-a lungul anilor. Publicul așteaptă cu nerăbdare debutul noului sezon în ianuarie, gata să urmărească noile provocări și aventuri ale concurenților.

Foto: radioinfinit.ro

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.