Mama Luizei Melencu, mesaj sfâșietor pe Facebook

0

Mama Luizei Melencu nu a mai rezistat și a postat un mesaj sfâșietor. Cazul de la Caracal este departe de a se încheia. După mai bine de un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, adevărul nu a ieșit la iveală. Gheorghe Dincă este principalul suspect în uciderea fetelor, iar primul termen de judecată s-a ținut cu ușa închisă, fără accesul presei.

Dacă până acum Dincă a avut o atitudine blândă, de om care regretă ceea ce a făcut, de data aceasta “monstrul” din Caracal a avut un comportament sfidător. Monstrul din Caracal pare a nu își mai regreta faptele.

După un 1 și 7 luni, de la dispariția fetei, familia acesteia nu dorește să primească certificatului de deces, considerând că fata încă trăiește. Mama Luizei a postat un mesaj sfâșietor pe Facebook.

Cu 1 an și 7 luni în urmă, acest șacal te-a răpit lăsând în urmă numai suferință. Suferința cea mare pentru voi au provocat-o instituțiile statului. Luiza, îngerul meu, oriunde ai fi, Dumnezeu să-ți dea putere să scapi din mâinile șacalilor care te-au vândut. E mult, dar sper ca Dumnezeu să facă o minune și pentru tine, suflet blând. Te iubesc, Lulu meu, a scris Monica Melencu pe Facebook.

Bunicul Luizei Melencu a povestit ce atitudine a avut Gheorghe Dincă, în sala de judecată. Acesta este revoltat de modul în care decurge procesul infamului Gheorghe Dincă.

Dincă e acelaşi arogant, cu tupeu şi nesimţire. Voia să citească din nou dosarul, iar judecătoarea i-a explicat că nu mai are ce să citească, ultima oară a semnat că se documentase, că studiase dosarul.

Vreau să atrag atenţia ministrului Justitiei că dacă acest caz nu se va judeca cu sinceritate, eu am să merg în faţa Palatului Justiţiei şi promit că o să fac greva foamei. Vreau să aflăm în realiate ce s-a întamplat cu Luiza şi Alexandra.

A fost sfidător! Ca şi cum n-ar fi făcut nimic. Dar în realitate îl trădează foarte multe lucruri, fizionomia feţei. Un om când e sincer are curaj să se uite în ochii tai. Celălalt, Risipiţeanu, ar fi avut curaj, dar nu l-au lăsat, a declarat bunicul Luizei Melencu la România TV.

Gheorghe Dincă este acuzat de procurorii de violarea și uciderea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu. Familiile celor două fete au susținut mereu că domnișoarele sunt în viață și au fost traficate, însă acesta ipoteză nu a avut multe argumente.

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri